fresh focus maakt animatie over Provinciale Staten Flevoland

20/03/2015

In opdracht van de provincie Flevoland heeft fresh focus een animatie gemaakt over Provinciale Staten Flevoland. In deze tijd van verkiezingen een actueel onderwerp. Wat doen Provinciale Staten precies? En over welke onderwerpen beslissen zij? Het filmpje geeft daarop het antwoord.

In samenwerking met de Statengriffie heeft het team een script uitgewerkt, waarna er een fris design werd neergezet door het bureau. Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Surf naar het YouTube-kanaal van de provincie Flevoland.

Creatieve communicatiepartner

fresh focus is een creatief communicatiebureau, met gedreven en gepassioneerde professionals. Ze zijn full service en dat betekent dat ze alle facetten van de creatieve communicatie, van web tot print, van strategie tot uitvoering met deskundigheid tot een succesvol resultaat brengen. Ze werken al 13 jaar voor verschillende opdrachtgevers en gaan altijd voor de langdurige samenwerking. Dat brengt doorgaans het beste resultaat. Als deskundige partner in off- en online communicatie gaan ze doel- en resultaatgericht te werk. Met de no-nonsense houding staan ze garant voor snelheid, kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit.

Kijk voor meer informatie over fresh focus op www.freshfocus.nl. Een keer koffiedrinken? Stuur een mail naar info@freshfocus.nl, loop eens binnen of bel 0320 25 88 79.

Tot ziens!