Bezoeken Sandra Kamp

Begin 2019 is Sandra Kamp de nieuwe directeur van Bedrijfskring Lelystad geworden en bezoekt ze zoveel mogelijk leden. Haar voornaamste doel van die bezoeken is achterhalen waarom ondernemers zich aanmelden als lid van de organisatie, wat ze nodig hebben én wat ze bij BKL willen halen.

Wil jij, net als onderstaande leden, ook in gesprek met Sandra? Stuur een e-mail naar info@bedrijfskring.nl

RAM Mounts Benelux
Cornelis van Putten, directeur van RAM Mounts Benelux: "De BKL is voor mij een netwerk om informatie met elkaar uit te wisselen. Elkaar helpen aan contacten waaruit dan later hopelijk een opdracht volgt. Dat is dus niet alleen halen, je moet ook geven."

Werkcon
Werkcon is actief lid van Bedrijfskring Lelystad, onder andere door deelname aan de BKL Maakgroep, een groep BKL ondernemers die in Lelystad produceren en hun kennis en ervaringen delen vanuit het vak. Marco Weernink, algemeen directeur van Werkcon: "Door ons lidmaatschap van BKL kunnen we makkelijker in contact komen met andere Lelystadse ondernemers."

KiekendiefPerspectief en FlevoPanel
Neeske Abrahamse van KiekendiefPerspectief en FlevoPanel: "Ik ben destijds lid geworden van de BKL omdat ik vind dat elke Lelystadse ondernemer lid zou moeten zijn. Het is belangrijk om via de BKL onderling met Lelystadse bedrijven samen te werken."

Restaurant Silver Wine & Dine
Sandra was in gesprek met Corrie Hop, directeur van Restaurant Silver Wine & Dine en haar chefkok Roy Kramer. Zij vertelden o.a. dat Silver in juli op de Hippiemarkt staat met een food-stand met heerlijk eten en drinken. Corrie: "Door de BKL kom ik in contact met andere Lelystadse ondernemers. Ik werk ook met een aantal samen. Die verbintenis vind ik belangrijk!"

Werkbedrijf Lelystad
Onno Vermooten, directeur van Werkbedrijf Lelystad: "Bedrijfskring Lelystad is de smeerolie voor ondernemend Lelystad!"

KernGezond
Chris Bruijn, directeur en fysiotherapeut bij Kerngezond: "Het mooie van Bedrijfskring Lelystad is dat ik daadwerkelijk in gesprek kom met andere ondernemers. Dit heeft me al mooie verbindingen opgeleverd. Bovendien ben ik door de BKL gestart met golfen en daar ben ik nog steeds erg blij mee!".

Agora Theater
BKL ging in gesprek met Richard Wijnveldt directeur van Agora Theater en zijn collega Jennifer van Dijk, hoofd commerciële activiteiten. Op 25 juni a.s. stellen zij hun prachtige theater open voor onze Algemene Ledenvergadering. Richard Wijnveldt kijkt hier enorm naar uit en is erg nieuwsgierig naar spreker Stephan Fellinger met zijn presentatie over o.a. War on Talent. "Ook voor ons is het soms lastig de juiste mensen te vinden", aldus Richard. Over BKL zegt hij: "Als ik aan BKL denk, dan denk ik aan samenwerken. Als Lelystadse ondernemers kunnen we veel meer bereiken als we die samenwerking ook echt opzoeken".

Top&Top Schoonmaak
Michael Top van Top&Top Schoonmaak vindt dat elke Lelystadse ondernemer lid zou moeten zijn van Bedrijfskring Lelystad. "Ik houd ervan om met andere ondernemers persoonlijk in gesprek te gaan om hun verhaal te horen", aldus Michael.

Enodes
Sylvain van Ligtenberg, directeur Enodes, ziet veel meerwaarde in Bedrijfskring Lelystad. "BKL heeft een belangrijke rol in de belangenbehartiging van het Lelystadse bedrijfsleven. Persoonlijk waardeer ik de bedrijfsbezoeken zeer. Ook vind ik de kennissessies waardevol om het nuttige met het aangename te verenigen", aldus Sylvain.

LvB Bemiddeling
Wesley Lubbe van LvB Bemiddeling vindt het waardevol om via Bedrijfskring Lelystad te sparren met andere ondernemers. "Bijvoorbeeld over hoe zij omgaan met de groei van hun bedrijf. Dat kan tijdens een netwerkbijeenkomst", aldus Wesley. 

Lansink Schilderswerken B.V.
BKL in gesprek met Tom Lansink, directeur van Lansink Schilderwerken B.V. Tom is met zijn onderneming al meer dan 40 jaar lid van BKL en daarmee een van de ‘oudste’ leden. “De vereniging moet verbinden. De BKL heeft mij veel gebracht en daarom ben ik ook nog steeds lid", aldus Tom.

Crowe Foederer
Peter Huijsmans, vestigingsleider en partner bij Crowe Foederer, vindt met name de bedrijfsbezoeken van BKL interessant. "Crowe Foederer is al bijna vijf jaar lid van Bedrijfskring Lelystad. Ik vind het leerzaam om een kijkje in de keuken van andere ondernemers te nemen. Ook de evenementen spreken aan; ik heb me al ingeschreven voor de BKL Golf Cup op 20 juni!", aldus Peter.

Batavia Haven
Joop van Diest, directeur Batavia Haven, vertelde over aankomende gebeurtenissen in het havengebied en deelde recente ontwikkelingen. “Waarom wij lid zijn van BKL? Batavia Haven wil graag deel uitmaken van de bedrijfsmatige kant van Lelystad."

MAC³PARK
Sandra op bezoek bij Meine Breemhaar, directeur MAC³PARK. Ze spraken over de geschiedenis van Bedrijfskring Lelystad en het belang van de club. Meine Breemhaar: "Ik ben al jaren lid van Bedrijfskring Lelystad en vind het goed dat de organisatie voor alle Lelystadse ondernemers, groot of klein, een passend aanbod aan activiteiten, evenementen en initiatieven biedt." 

City Marketing Lelystad
Barry Porsius: “Het is fantastisch om mijn steentje bij te mogen dragen aan het merk Lelystad! Daar waar ik geboren ben, mijn hele leven heb doorgebracht, vrienden gemaakt, gewerkt en gewoond. Een stad die geen geheimen voor mij heeft. Een stad waar ik alle hoeken gaten ken. Een stad waar ik trots op ben. Mijn stad. Mooier wordt het niet.”

De Lelystadse Hippiemarkt
Yvonne Winter: "Ik ben druk bezig met de voorbereidingen van de Hippiemarkt 2019! Ook dit jaar komt er weer een exclusieve BKL borrel, in een mooie loungetent op het terrein. Ik kijk er naar uit om dit weer voor BKL leden te organiseren." 

Buytenplaets Suydersee
Piet Roskam: "Ik heb me aangesloten bij Bedrijfskring Lelystad om me met andere ondernemers te verbinden. Samen wil ik Lelystad een beetje mooier maken, we hebben immers heel veel geweldige bedrijven!" 

De Lelystadse Uitdaging
Simone Veldt: "De Lelystadse Uitdaging is lid van BKL omdat de Bedrijfskring net als de Uitdaging ziet wat de kracht van samenwerken, verbinden en versterken is. We helpen ondernemers graag om maatschappelijk te ondernemen om onze samenleving sterker en mooier te maken."

Vlint
Jan Hannink: "Ik vind het belangrijk om andere ondernemers te ontmoeten. Hun verhalen zijn inspirerend. Ik kom met positieve energie en ideeën terug van een bedrijfsbezoek of kennissessie."

Lelymare
Fenna Elzinga: "Wat ik uit Bedrijfskring Lelystad haal zijn de gesprekken met andere ondernemers. Ik vind het inspirerend om ze te ontmoeten en te horen hoe zij zaken aanpakken, ook al is het in een heel andere branche."

Noordersluis Bouwgroep
Alinda Boeve: "Het behartigen van de belangen van ondernemers is een belangrijke taak van de Bedrijfskring Lelystad. Zo is de BKL een spreekbuis voor haar leden." 

Kartcentrum Lelystad
Chris Snoek en Sandra Kamp hebben samen de voorbereidingen voor het Kart event besproken. Chris Snoek: "Via Bedrijfskring Lelystad organiseer ik jaarlijks een Kart Event voor de leden, het blijft een groot succes. Fijn om dit samen te doen!"

iClicks
Jelmer Post: "Onze basis ligt in Lelystad. We werken graag samen met andere Lelystadse ondernemers en onderwijs. Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes!"

Dutch Event Carpets
Bob Jannink: "Bedrijfskring Lelystad is een échte verbinder voor de Lelystadse ondernemers." 

Délifrance Lelystad
Astrid en Dick Huitema: "Wij vinden het belangrijk dat Bedrijfskring Lelystad er zichtbaar is voor ondernemers in Lelystad."

Ekris Lelystad
Floris Kruijsifix: "We vinden het belangrijk om als BKL lid waarde toe te voegen aan ondernemend Lelystad."

Batavialand Lelystad
Jan Vriezen en Agnes van Veen: "Hoe kijk je naar de omgeving en hoe kunnen we samen het imago van die omgeving concreet verbeteren? Wij vinden kennisdelen en verbindingen maken erg belangrijk."

Realisatie: verenigingenweb