Bezoeken Sandra Kamp

Begin 2019 is Sandra Kamp de nieuwe directeur van Bedrijfskring Lelystad geworden en bezoekt ze zoveel mogelijk leden. Haar voornaamste doel van die bezoeken is achterhalen waarom ondernemers zich aanmelden als lid van de organisatie, wat ze nodig hebben én wat ze bij BKL willen halen.

Wil jij, net als onderstaande leden, ook in gesprek met Sandra? Stuur een e-mail naar info@bedrijfskring.nl!

De Lelystadse Hippiemarkt
Yvonne Winter: "Ik ben druk bezig met de voorbereidingen van de Hippiemarkt 2019! Ook dit jaar komt er weer een exclusieve BKL borrel, in een mooie loungetent op het terrein. Ik kijk er naar uit om dit weer voor BKL leden te organiseren." 

Buytenplaets Suydersee
Piet Roskam: "Ik heb me aangesloten bij Bedrijfskring Lelystad om me met andere ondernemers te verbinden. Samen wil ik Lelystad een beetje mooier maken, we hebben immers heel veel geweldige bedrijven!" 

De Lelystadse Uitdaging
Simone Veldt: "De Lelystadse Uitdaging is lid van BKL omdat de Bedrijfskring net als de Uitdaging ziet wat de kracht van samenwerken, verbinden en versterken is. We helpen ondernemers graag om maatschappelijk te ondernemen om onze samenleving sterker en mooier te maken."

Vlint
Jan Hannink: "Ik vind het belangrijk om andere ondernemers te ontmoeten. Hun verhalen zijn inspirerend. Ik kom met positieve energie en ideeën terug van een bedrijfsbezoek of kennissessie."

Lelymare
Fenna Elzinga: "Wat ik uit Bedrijfskring Lelystad haal zijn de gesprekken met andere ondernemers. Ik vind het inspirerend om ze te ontmoeten en te horen hoe zij zaken aanpakken, ook al is het in een heel andere branche."

Noordersluis Bouwgroep
Alinda Boeve: "Het behartigen van de belangen van ondernemers is een belangrijke taak van de Bedrijfskring Lelystad. Zo is de BKL een spreekbuis voor haar leden." 

Kartcentrum Lelystad
Chris Snoek en Sandra Kamp hebben samen de voorbereidingen voor het Kart event besproken. Chris Snoek: "Via Bedrijfskring Lelystad organiseer ik jaarlijks een Kart Event voor de leden, het blijft een groot succes. Fijn om dit samen te doen!"

iClicks
Jelmer Post: "Onze basis ligt in Lelystad. We werken graag samen met andere Lelystadse ondernemers en onderwijs. Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes!"

Dutch Event Carpets
Bob Jannink: "Bedrijfskring Lelystad is een échte verbinder voor de Lelystadse ondernemers." 

Délifrance Lelystad
Astrid en Dick Huitema: "Wij vinden het belangrijk dat Bedrijfskring Lelystad er zichtbaar is voor ondernemers in Lelystad."

Ekris Lelystad
Floris Kruijsifix: "We vinden het belangrijk om als BKL lid waarde toe te voegen aan ondernemend Lelystad."

Batavialand Lelystad
Jan Vriezen en Agnes van Veen: "Hoe kijk je naar de omgeving en hoe kunnen we samen het imago van die omgeving concreet verbeteren? Wij vinden kennisdelen en verbindingen maken erg belangrijk."

Realisatie: verenigingenweb