Evenementen

BKL Regatta óf Golf Cup ter afsluiting van de BKL Meeting Point

In de maanden juli en augustus is er een korte zomerstop ten aanzien van onze bijeenkomsten. Om die reden sluiten wij het laatste BKL Meeting Point altijd op een bijzondere manier af door te gaan golfen of zeilen. 

Miljoenennota

Op de vierde dinsdag in september organiseert de Bedrijfskring Lelystad in samenwerking met Meeuwsen Ten Hoopen en een bank een bijeenkomst waarin wij voor alle BKL leden de highlights van de miljoenennota analyseren. Naast de analyse wordt gekeken naar de gevolgen voor het al gevoerde beleid. 

Bijeenkomst Captains of Industry (50 medewerkers en meer)

Speciaal voor de grotere ondernemers organiseren wij eenmaal per jaar een bijeenkomst waar men elkaar treft en luistert naar de laatste ontwikkelingen binnen de BKL. In 2007 is dit voor een eerste maal geïnitieerd met een kerstontbijt voor de Captains of Industry.

Deze bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging.

BKL Gala

Traditioneel een hoogtepunt in het verenigingsjaar: het BKL Gala. Voor deze bijeenkomst worden leden mét partner en hun medewerkers uitgenodigd. Het BKL Gala is het grootste gala van Flevoland en de toegangskaarten zijn zeer geliefd binnen het bedrijfsleven. Het laatste galafeest mocht zich verheugen in een bezoekersaantal van bijna 800 mensen.

Het officiële gedeelte van het BKL Gala bestaat uit de traditionele nieuwjaarstoespraak van de voorzitter van de vereniging. Tevens worden de BKL Trofee en BKL Award uitgereikt. Na afloop is er een groots feest met muziek en gelegenheid tot netwerken. 

Alle leden die naar het BKL Gala willen komen dienen hun kaarten op voorhand te bestellen! Dit kan je doen door naar het kalenderitem in onze kalender te gaan, hier vind je de entreekaarten. BKL leden ontvangen standaard 2 kaarten en senior leden ontvangen één gratis kaart. Extra kaarten zijn altijd bij te bestellen. Maar let op: OP = OP!