BKL Bedrijfsbezoek Poppodium Underground

BKL evenementen
Locatie: Underground
Datum: 24 nov 19:45 t/m 22:00 uur

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Let op: dit evenement is toegankelijk voor BKL leden. Introducés mogen in sommige gevallen mee. Neem hierover van tevoren contact op met Irene Medema via irenemedema@bedrijfskring.nl.

De kaarten moesten vóór maandag 20 november, 09.00 uur, besteld zijn. Kaarten bestellen is dus niet meer mogelijk.

Op vrijdag 24 november bezoeken we Poppodium Underground. BKL leden kunnen zich nu al aanmelden. Doe je dit, dan heb je ook direct toegang tot de show van Boris (fka Bo Saris). 

Leden van de BKL betalen niks indien ze zich aanmelden. Bij no show of zonder afmelding per mail voor 22 november wordt een bedrag van 20 euro in rekening gebracht. BKL verzorgt een drankje en de kaarten, Poppodium Underground zorgt voor een VIP ontvangst en een korte rondleiding.

Let op: je kunt per bedrijf max. 2 tickets inclusief VIP ontvangst aanvragen. Extra kaarten kan je bijkopen via de website van Underground. Deze extra kaarten zijn zonder VIP ontvangst.

Programma 

19.45 - 20.00 uur: inloop
20.00 uur: rondleiding
20.30 uur: de zaal gaat open
21.00 uur: live muziek begint

Het programma kan nog iets wijzigen!

Poppodium Underground

Underground is hét poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers is het ook direct het grootste poppodium van de provincie Flevoland. Door de brede programmering van concerten, dance- en dansavonden bekleedt Underground een unieke positie in het Lelystadse culturele- en uitgaanscircuit. www.undergroundlelystad.nl

BKL Meeting Point

Het BKL Meeting Point is de maandelijkse informele netwerkbijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden en introducees de gelegenheid om elkaar in een gezellige, ongedwongen sfeer te ontmoeten. Dit organiseren wij standaard op de 3e donderdag van de maand vanaf 17.00 uur op verschillende locaties.

Realisatie: verenigingenweb