De Ondernemersgame

BKL evenementen
Locatie: Volgt
Datum: 16 mei 16:00


Bedrijfskring Lelystad presenteert: De Ondernemersgame, 16 mei om 16.00 uur. Locatie volgt. Een event voor ondernemers met personeel, gepresenteerd door Lorraine Vesterink (o.a. bekend van het AD en RTL4). 

Let op: de locatie volgt!

Veel organisaties hebben geweldige mooie mensen in hun teams. Ze doen zichtbaar hun best en vervullen hun functie hartstikke goed. Toch ontbreekt het nog aan iets. Initiatieven. Creativiteit. Nieuwe ideeën. Ondernemingslust. De Ondernemersgame is een onderdeel van De Unieke Ondernemer, het bedrijf van Lorraine Vesterink. De ondernemersgame is een inspirerend en interactief spel. Het inspireert mensen tot ondernemerschap. Ben je op zoek naar een informatieve en verfrissende methode? Om medewerkers te triggeren als ondernemer te denken?

Dan is de Ondernemersgame een uitkomst. De Ondernemersgame wordt gespeeld bij bedrijven, semi-overheid en het onderwijs.  Lorraine gaat met jou als ondernemer in gesprek. Ze geeft resultaten van praktijkvoorbeelden die ze nooit eerder heeft gedeeld. Je kunt dit gebruiken om jouw personeel op een nieuwe manier te laten denken. 

Over Lorraine
Zij spreekt en schrijft over ondernemerschap, met 9 ondernemersboeken, en als columnist bij AD en als presentator bij RTL 4. Eén van haar bestsellers is PassieVitaliteit, de startmotor voor ondernemingslust. Dit boek is genomineerd voor managementboek en ondernemersboek van het jaar. In dit boek stimuleert zij ondernemerschap bij medewerkers. Haar missie: geld, groei en geluk door het inzetten van je natuurlijke unieke talent.

Haar bedrijf ‘De Unieke Ondernemer’ begeleidt financieringstrajecten. Ze geeft Masterclasses Ondernemerschap & Public Speaking voor ambitieuze groeiondernemers. In de Soesterduinen en op Ibiza.

Aanmelden
De Ondernemersgame is een event voor ondernemers met minimaal 10 medewerkers in dienst. Zij kunnen zich via dit formulier aanmelden. Ben jij een ondernemer met minder dan 10 medewerkers in dienst, maar zou je wél graag bij het event aanwezig zijn? Meld je dan aan voor de reservelijst en je hoort een week van tevoren of er nog ruimte over is!

Personen die zich reeds hebben aangemeld

  • Johan Tijink (KFC Restaurant Lelystad, 2 personen)

Realisatie: verenigingenweb