BKL Trofee en Award

Genomineerde bedrijven

BKL Trofee

BKL Award

De BKL Trofee
Tijdens het BKL Gala wordt ieder jaar de BKL Trofee uitgereikt; deze trofee gaat naar de 'onderneming van het jaar'. Het doel van deze trofee is het stimuleren van ondernemingen en het bevorderen van vestigingsklimaat. De onderneming van het jaar zal, naast de BKL Trofee, gedurende het hele jaar ook speciale aandacht van het BKL bestuur en diverse media krijgen. Ook mag de winnaar van de BKL Trofee het bijbehorende logo een jaar lang gebruiken voor diverse uitingen.

De BKL Award
De BKL Award is speciaal bedacht voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst. Op deze manier is de ondernemersprijs ook voor kleinere bedrijven beter bereikbaar. De BKL Trofee Commissie is van mening dat er in Lelystad veel kwalitatief goede ondernemingen gevestigd zijn, die wellicht minder opvallen dan de 'grote' bedrijven, maar wél aan alle voorwaarden voldoen. Om deze bedrijven de waardering te geven die ze verdienen, is de BKL Award erbij gekomen. Net als de BKL Trofee, is dit een prijs om trots op te zijn.

Beoordelingscriteria BKL Trofee
Beoordelingscriteria BKL Award

Tot en met 22 oktober 2019 konden ondernemingen worden voorgedragen. Naar verwachting worden de genomineerde bedrijven eind oktober 2019 bekendgemaakt.