BKL Summer Party

Zaterdag 9 juli vierden we een geslaagd zomerfeest in Luchtvaartmuseum Aviodrome. De feestelijke netwerkavond werd muzikaal omlijst door een top band en twee deejays. Lokale artiesten Marciano Metz, Roy Oostweegel en Elvira Keijser zetten de zaal op zijn kop met hun zomerse klanken. De gasten konden daarnaast genieten van heerlijke hapjes bij de foodtrucks en drankjes aan de bar. Bovenal konden de ondernemers eindelijk weer eens goed met elkaar netwerken. 

Gezamenlijke start zomer

Nadat het traditionele jaarlijkse BKL Gala de afgelopen twee jaar niet kon doorgaan door corona, was de BKL Summer Party afgelopen weekend de pleister op de wonde en een positief signaal voor de leden van de BKL. Er werden 465 kaarten uitgegeven. BKL directeur Sandra Kamp: “Met dit alternatief voor het BKL Gala wilden we een mooi moment van saamhorigheid organiseren. We hebben er zo lang op moeten wachten en daarom was het een extra feestelijk moment om elkaar weer te spreken, te dansen en te genieten.” De leden reageerden enthousiast op het zomerse ondernemersfeest en genoten zichtbaar van de gezamenlijke start van de zomer met bevriende ondernemers. 

Positieve vibes

Het zomerfeest met als titel ‘And The Summerbeat Goes On’ werd mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors die de Lelystadse ondernemersvereniging financieel en praktisch hebben ondersteund. Zo kregen alle gasten een vrolijke zonnebril cadeau en bij vertrek een tropische fles Flevosap mee naar huis. De organisatie werd verzorgd door Peter Rijsenbrij Producties. Het thema van het feest is een metafoor voor de positieve vibe die we nodig hebben om na de corona periode weer door te gaan. Sandra Kamp: “De Lelystadse ondernemers hebben zin om te ondernemen in onze stad met veel kansen.”

BKL wenst al haar leden en de Lelystadse ondernemers een goede zomer!