Gala 2018

Op zaterdag 14 januari 2017 vond het BKL Gala 2017 plaats. Het was een grandioos feest! De sfeerfoto's zijn daar het bewijs van. Zoals iedere editie werden er ook portretfoto's geschoten.

De volgende editie vindt plaats op 13 januari 2018. Het thema is: Love is in the AIR. Deze titel wordt als metafoor gebruikt vanwege de ontwikkelingen op Lelystad Airport en de mooie economische gevolgen die dit voor Lelystad heeft in de komende jaren.

Met ondernemen is het net als in de liefde, er moet een klik zijn. Al die klik er is, dan ontwikkelingen zich mooie dingen in een relatie. Lelystad geeft lucht aan die ontwikkelingen en zo ontstaan er op economisch vlak mooie verbindingen. In dit geval verbindt de BKL de ondernemers met dit jaarlijkse evenement de ondernemers aan elkaar.

Het thema wordt tijdens het evenement op gepaste maar ook op ludieke wijze kenbaar gemaakt. De sfeer zal zakelijk, maar vooral luchtig zijn. Omdat we allemaal van een blauwe lucht houden is de dresscode blacktie with a touch of Blue. Wat we verder voor de BKL leden in petto hebben op dit feestelijke gala verklappen we niet. Laat je verrassen!

Bekijk de aftermovie van het Gala 2017!

Realisatie: verenigingenweb