BKL app boost

Heb jij alle functies van de BKL app al ontdekt? Met onze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van het laatste BKL nieuws en kun je nog sneller netwerken en verbinden met de chatfunctie. Ben jij benieuwd hoe je alles uit de app kunt halen om optimaal van ons netwerk gebruik te maken? Doe dan mee met de BKL app boost! 

Deze weken gaan we samen aan de slag. We geven je tips en tricks om de app beter te gebruiken en organiseren speciale acties die alleen beschikbaar zijn via de app. Met leuke prijzen!

Aanmelden is niet nodig, je kunt nu meteen beginnen met de opdrachten. En houdt de komende donderdagen onze LinkedIn pagina in de gaten.

 

Wat kun je winnen?

1e prijs
Waardebonnen ter waarde van €40,- die je kunt besteden aan producten of diensten bij een BKL lid van jouw keuze. Deze prijs verloten we onder degenen die álle zes opdrachten van de BKL App Boost hebben gedaan, dit kunnen aantonen en van wie het profiel volledig up-to-date is na het uitvoeren van alle acties.

2e prijs
Win een gratis deelname aan het BKL Tennis en Padel evenement op woensdag 24 mei aanstaande. Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar te reageren op het 'winactie nieuwsbericht' dat we tijdens deze boost met een van de opdrachten delen in de app. De winnaar wordt geselecteerd uit de reacties en ontvangt de prijs.

3e prijs
De chatfunctie in de app maakt netwerken nog makkelijker! Een platform voor jouw bedrijf op onze website, nieuwsbrief en extra social media aandacht met een editie van ‘BKL in gesprek’. Stuur een chatbericht aan een van de BKL bestuursleden of directeur en zorg dat deze persoon jou een bericht terug stuurt.

 

Opdracht 1: Vul je profiel aan

23 maart 2023

Maak van je profiel een echte eyecatcher! Voeg een profielfoto en een verwijzing naar je LinkedIn-pagina toe. Het is altijd leuker om een gezicht bij een naam te hebben. Met een persoonlijke foto ben je beter herkenbaar en wordt communiceren makkelijker. Ook versterk je zo je online zichtbaarheid en vergroot je je netwerk binnen ons BKL-netwerk. Vul dus snel je profiel aan! Laat zien wie je bent!

 

Opdracht 2: Vul je bedrijfsprofiel aan

30 maart 2023

Je bedrijf presenteren aan andere BKL-leden? Voeg dan een bedrijfsprofiel toe aan je account! Hiermee krijgen leden een goed beeld van wat voor onderneming je hebt en kunnen ze je gemakkelijker benaderen. Geef een beschrijving van je bedrijf, voeg contactgegevens toe en link naar je social media kanalen. Zo vergroot je jouw netwerk en haal je het maximale uit de BKL-app!

 

Opdracht 3 Check het BKL nieuws en win een ticket voor het BKL Tennis en Padel evenement!

6 april 2023

Houd jezelf op de hoogte van het laatste BKL nieuws! Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op de homepa-gina van de app. Klik op de "Nieuws" tab om toegang te krijgen tot deze berichten. Zo blijf je op de hoogte van wat er gebeurt binnen het BKL-netwerk.

Wil je kans maken op een gratis deelname aan het BKL Tennis en Padel evenement op woensdag 24 mei? Check dan nu het nieuws in de BKL app en doe de opdracht zoals omschreven in het 'winactie nieuwsbericht'. Wie weet word jij de gelukkige winnaar!

 

Opdracht 4: Nodig je collega’s uit

13 april 2023

Jouw organisatie nog zichtbaarder maken binnen de BKL-community? Nodig dan je collega's uit! Als eigenaar van het hoofdaccount kun je meerdere persoonlijke accounts koppelen aan je bedrijf. Zo zien alle BKL-leden wie er bij jouw organisatie horen en kunnen jouw collega’s ook actief netwerken. Vergroot jullie netwerk binnen de BKL en ga snel aan de slag!

Opdracht 5: Schrijf je in voor een evenement

20 april 2023

Heb jij je al eens via de app ingeschreven voor een BKL-evenement? Onze evenement zijn dé manier om andere ondernemers te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. In de app vind je alle data en informatie over de komende evenementen. Op 8 juni staat onze Algemene Ledenvergadering gepland waar alle leden voor zijn uitgenodigd. Klik op het evenement en meld je aan!

Opdracht 6: Chat met iemand

26 april 2023

De chatfunctie in de app maakt netwerken nog makkelijker! Een platform voor jouw bedrijf op onze website, nieuwsbrief en extra social media aandacht met een editie van ‘BKL in gesprek’. Stuur een chatbericht aan een van de BKL bestuursleden of directeur en zorg dat deze persoon jou een bericht terug stuurt.

Veelgestelde vragen over de BKL app