BKL Gala 2023

Zaterdag 14 januari 2023 is het zover: Het traditionele BKL Gala is terug!

Hét ondernemersfeest van Lelystad waar Lelystadse ondernemers kunnen genieten van een feestelijk programma in het Agora Theater en samen zorgen voor een goed begin van het nieuwe ondernemersjaar. Alle leden ontvangen de officiële uitnodiging per post en kunnen dan twee gratis entreekaarten bestellen. Meer kaarten zijn te verkrijgen via de sponsorpakketten.

Thema: Happy Together

Eindelijk is er na 3 jaar weer een BKL Gala. Daarom hebben we voor een thema gekozen dat de verbinding met elkaar aangeeft en blijheid uitstraalt. Want blij zijn we zeker dat het BKL Gala kan doorgaan! Ook willen we met het thema benadrukken dat we als Bedrijfskring bruggen blijven bouwen met de Lelystadse ondernemers en de overheid. We starten daarom 2023 met hét ondernemersfeest van het jaar; Happy Together.

Dresscode: a touch of GOLD

Dit jaar een vleugje goud voor extra glans. We kozen een feestelijke en schitterende dresscode voor het komende gala. Dus kies je mooiste gouden accessoires, dasje, strikje of gouden pumps. Verrijk je gala-outfit met a touch of GOLD en steel de show.

Sponsoring

Sponsoren BKL Gala 2023

Sponsorpakketten

BKL Award en Trofee

BKL Award en Trofee