Lelypas creëert kansen voor heel Lelystad

22/10/2014

Jaarlijks worden er in Lelystad duizenden euro’s uitgegeven aan VVV bonnen, pluimen en andere cadeaubonnen. Deze zijn vaak nationaal te besteden en de kans dat het geld Lelystad uitvloeit is zeer groot. City Marketing Lelystad vindt dit een gemiste kans voor ondernemers. En waar een gemiste kans is, zijn automatisch ook mogelijkheden. Deze bundelen zich tot één oplossing: de Lelypas.

De Lelypas is de unieke combinatie van een cadeau- en loyaltykaart. Men kan punten sparen bij aankoop van een product of bij iemand punten ter waarde van een bepaald bedrag op de pas storten als cadeau. Deze punten zijn geld waard en kunnen uitsluitend bij Lelystadse ondernemers besteed worden. Doordat de pas in heel Lelystad gebruikt kan worden zijn er volop kansen voor alle inwoners en ondernemers uit Lelystad. Gezamenlijk helpen we de stad een stukje verder, waardoor iedereen er uiteindelijk op vooruit gaat. Er zijn uitzonderlijk veel mogelijkheden met de Lelypas.

Om de Lelypas een kans van slagen te geven moeten veel winkeliers, bedrijven en inwoners van Lelystad de pas omarmen. Het opstart traject kost veel tijd en geld en wordt gezamenlijk opgepakt door City Marketing Lelystad, Gemeente Lelystad, Bedrijfskring Lelystad en de Loyalty Group. Alleen met gedeeld vertrouwen heeft de Lelypas potentie. De Kerstperiode komt er sneller aan dan u denkt, binnenkort neemt de Loyaltygroup dan ook contact met u op om te praten over de Lelypas. Kunt u niet wachten? Neem een kijkje op loyaltygroup.nl of neem contact op via sales@loyaltygroup.nl