Nieuwe website BKL in gebruik

04/03/2015

Inmiddels is de nieuwe website van de BKL in gebruik genomen. Alle leden hebben inmiddels een accountnaam en bijbehorende inlogcode ontvangen. Een aantal leden is meteen aan de slag gegaan, van hen hebben wij positieve reacties ontvangen en een aantal wensen en bevindingen. Bij een aantal ging het inloggen niet meteen vlekkeloos maar dat probleem is inmiddels verholpen. Per bedrijf is er één  gebruikersnaam met bijbehorende wachtwoord beschikbaar waarmee ingelogd kan worden op het afgeschermde gedeelte van de website. 

Het doel van deze nieuwe website is leden gemakkelijker bij elkaar te brengen en te informeren. De website is voorzien van veel moderne functionaliteiten waardoor het gemakkelijk in gebruik is. 

De website is gekoppeld aan de ledenadministratie. Zoals u ziet heeft onze nieuwsbrief ook een ander jasje krijgen omdat deze vanuit de nieuwe omgeving is verzonden. 

Uiteraard zal de eerste periode worden gebruikt om samen met u te kijken hoe we onze website gezamenlijk zo prettig mogelijk en optimaal mogelijk kunnen inzetten en gebruiken. We stellen het zeer op prijs om dit samen met u te ontdekken!  

De komende tijd zullen wij u blijven informeren over de mogelijkheden en de voortgang. 

Ik wil Freshfocus, ManettIT en Creatieve Vrienden heel erg bedanken voor het tot stand laten komen van deze nieuwe website. 

Silvia Verhoeven wil ik danken voor het samen opzetten van een nieuwe ledenadministratie.