Leger des Heils Flevoland wint prijs €5.000.-

02/04/2015

Afgelopen vrijdag vond bij ProbinTelder Lelystad de prijsuitreiking plaats een actie gehouden tijdens de laatste bouwbeurs Utrecht. De prijs bestaande uit gereedschap ter waarde van €5.000,- aan Hitachi gereedschappen mocht hierbij worden overhandigd. Aanwezigen bij dit heugelijke feit waren vestigingsmanager Teun Oosten namens Probin Telder, Gert Lamberts en Ruurd van der Vegt namens Hitachi Powertools én uiteraard de uitgelaten prijswinnaars, Het Leger des Heils uit Lelystad.

Het Leger des Heils was met een 8-tal personen gekomen, en onder leiding van teamleider Stef Akkerman mochten ze de prijs in ontvangst te nemen. Het ongeloof en de blijdschap deze onverwachtse, maar zeer welkome prijs te winnen was van de gezichten van de werknemers van het Leger des Heils af te lezen. 

Binnenkort zal het Leger des Heils Lelystad verhuizen naar een grotere locatie (maar liefst 4x groter). Voor de projecten die men doet met haar werknemers, werkzaamheden die op het gebied van meubels maken moeten worden uitgevoerd, en de forse uitbreiding van het personeel op korte termijn (van 13 naar 28 man personeel), waren deze grote hoeveelheid kwaliteitsgereedschappen een lot uit de loterij.