Andries Greiner ridder in de Orde van Oranje-Nassau

04/05/2015

De uitreiking van de lintjes vond vrijdagochtend 24 april plaats in de Agora van Lelystad. In totaal werden zes mensen gedecoreerd. Onze BKL voorzitter Andries Greiner is dit jaar als enige Lelystedeling is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau! 

Netwerker en promoter van Lelystad en Flevoland. Naast voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad, is hij is lid van de raad van toezicht van citymarketing Lelystad en voorzitter van het genootschap Flevo. Greiner is ook 8 jaar lang gedeputeerde geweest van de provincie Flevoland. Burgemeester Margreet Horselenberg benadrukt alle inzet op diverse gebieden waaronder het Lelystadse bedrijfsleven.

Bedrijfskring Lelystad is trots op haar voorzitter en feliciteert hem dan ook van harte met deze koninklijke onderscheiding.

foto Flevopost