Zzp’ers krijgen kansen op Flevo Zakenfestival.

04/05/2015

Op 23 & 24 september 2015 krijgen zzp’ers de kans om zichzelf en hun onderneming  te presenteren op het Community Plein van het Flevo Zakenfestival. Lees meer

Het Community Plein wordt onder andere ingericht als hospitality ruimte voor alle betrokken bedrijfskringen. Daaromheen is ruimte gecreëerd  voor maximaal 40, lowbudget, presentatieplekken voor zzp’ers.

Het beursmanagement had de wens om de invulling van het Community Plein uit te laten voeren door een zzp’er. De keuze hiervoor is gevallen op zulutions, een jonge onderneming met veel ambities.

Zzp’ers uit de provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe kunnen zich via zulutions aanmelden voor deelname aan het Flevo Zakenfestival.

Voordelen voor de zzp’er.

Tijdens het Flevo Zakenfestival krijgt u als ondernemer de mogelijkheid uw bedrijf een boost te geven. Wilt u uw netwerk vergroten door nieuwe contacten te leggen? Grijp dan de kans aan om nieuwe en bestaande zakenpartners de hand te schudden en ervaringen uit te wisselen tijdens het Flevo Zakenfestival. Meer info op www.flevozakenfestival.nl.

Zzp-pakket.

Standruimte: 2,25 m² met tapijt, 2 wanden van ca,  100 cm. breed, pendelspot, stroomaansluiting, statafel en barkruk.  Tevens wordt uw naam vermeld in de beurskrant.  De kosten voor dit pakket zijn € 295,00.

ZZP’ers uit de provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe, meld u aan via zulutions en maak er samen een succesvolle zakenbeurs.

U kunt zulutions bereiken via  06- 455 36 963 of e-mail zuleikha@zulutions.nl

 

Peter Rijsenbrij, 06-54344077

Wim de Bruijn, 06-53932953.

E-mail: info@flevozakenfestival.nl.