Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) op zoek naar ondernemers

01/07/2015

De SVOL is op zoek naar ondernemers die zich willen uitspreken over hun dromen, ambities en plannen met en voor Lelystad. We zoeken ondernemers die zich verbonden voelen met de gemeente, het onderwijs en die hun visie op de toekomst willen delen.

Wij zijn, kortom, op zoek naar meer waardevolle verbindingen tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Lees meer

De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) werkt hard aan het onderwijs van de toekomst. In 2018 zal het voortgezet onderwijs georganiseerd worden in twee clusters (een vmbo-cluster en een havo/vwo-cluster) waarbij nadrukkelijk de samenwerking wordt gezocht met diverse partijen in de regio.

Ook in de ontwerpfase van dit nieuwe onderwijs is het belangrijk om samen na te denken over de toekomst van Lelystad en de rol die alle partijen daarin kunnen spelen.

In de herfst van 2015 lanceren wij een online-platform, waarop betrokkenen (van nu en voor de toekomst) zich kunnen uitspreken over hun dromen, ambities, plannen en visie voor Lelystad. Dit zal in interviews, video’s, fotoreportages resulteren die aan de wereld (en in elk geval aan Lelystad) laten zien hoe wij er samen tegenaan kijken. Hoe we denken over de uitdagingen en de mogelijkheden die de toekomst brengen zal. Hoe we denken over de rol die de leerlingen van nu in de toekomst zullen spelen.

Deze ondernemers willen wij graag (kort) interviewen en dit interview voorzien van fotomateriaal online publiceren. Daarbij willen wij graag in het bijzonder met deze ondernemers nadenken over het onderwijs van de toekomst en mogelijkheden tot samenwerking.

Deze interviews zullen inspirerend werken voor anderen, maar ook voor de ondernemer zelf en zeker voor ons.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit platform en alle daarop volgende stappen zullen zorgen voor een positieve beeldvorming in de breedste zin van het woord.

Geïnteresseerde partijen kunnen contact opnemen met Rhody Matthijs, communicatie- en marketingadviseur van de SVOL via r.matthijs@svol.nl of 06-51233710

Met vriendelijke groet,

Barry Lommen, bestuurder SVOL