Voor tweede keer BKL Award

19/08/2015

Bedrijfskring Lelystad komt voor het tweede jaar op rij met twee ondernemersprijzen: de vertrouwde BKL Trofee voor de ondernemer van het jaar en de BKL Award. De Award is speciaal voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst en wordt door leden gekozen. Op deze manier is de ondernemersprijs ook voor de kleinere bedrijven beter bereikbaar. Vorig jaar heeft Brasserie de Houtrib deze prijs in de wacht gesleept en won Hebo BV de BKL Trofee.

Ondernemersprijs beter bereikbaar

De BKL Trofee Commissie is van mening dat er in Lelystad veel kwalitatief goede ondernemingen gevestigd zijn, die wellicht minder opvallen maar wel aan de voorwaarden voldoen. Door bedrijfsgrootte of door het feit dat ze minder Lelystad georiënteerd zijn, zijn ze soms minder in beeld. Om hen de waardering te geven die zij verdienen, is de BKL Award er vorig jaar met succes bij gekomen. Net als de BKL Trofee een prijs om trots op te zijn.

Vanaf nu kunt u ondernemers voordragen! Kijk om u heen en geef eens een bedrijf op die het echt verdient en een grote kans maakt op de prijs. Mail alvast uw suggesties aan info@bedrijfskring.nl

Iedereen wordt opgeroepen om ondernemers in Lelystad voor te dragen. Dat kan tot uiterlijk 24 oktober. Na de selectie worden de genomineerden bekendgemaakt. Tijdens het jaarlijkse BKL Gala nemen de winnaars hun welverdiende prijs in ontvangst.

Aanleiding

De reden voor de nieuwe aanpak is een groter bereik en het toegankelijker maken van de ondernemersprijs. De BKLTrofee Commissie is van mening dat er in Lelystad veel kwalitatief goede ondernemingen gevestigd zijn, die wellicht minder opvallen maar wel aan de voorwaarden voldoen. Door bedrijfsgrootte of door het feit dat ze minder Lelystad georiënteerd zijn, zijn ze soms minder in beeld. Om hen de waardering te geven die zij verdienen, is de Leden Award erbij gekomen. Net als de BKL Trofee een prijs om trots op te zijn.

Verschil

Naast het feit dat de Leden Award er echt is voor bedrijven onder de 15 medewerkers, is het een absolute ledenprijs. De leden dragen voor, nomineren en kiezen uit de drie genomineerden tijdens het BKLGala de winnaar.

De BKL Trofee winnaar wordt door de jury gekozen. Uit de voordrachten kiest de commissie drie genomineerden, die worden bevraagd en bezocht. Zij komen met hun verslag op de website van de BKL terecht, waar u alvast kennis kunt maken met de bedrijven. Ook dan mag u input aan de jury leveren zodat uiteindelijk een goede keuze kan worden gemaakt wie de winnaar wordt.

Tijdens het gala zal bekend worden gemaakt welke van deze drie genomineerde bedrijven, respectievelijk een derde, tweede en eerste plek krijgen.

Draag een onderneming voor!

Ga naar de voorwaarden om te kijken of het bedrijf dat u wil voordragen voldoet.

Kent u een onderneming die zich in positieve zin van andere ondernemingen onderscheidt door creativiteit, innovativiteit, (pioniers)mentaliteit, ondernemings- of handelsgeest, draag deze dan uiterlijk 24 oktober a.s. voor door een mail te sturen naar info@bedrijfskring.nl. Geef duidelijk aan om welk bedrijf het gaat en de motivatie.