Borrel: Bataviawerf bestaat 30 jaar!

10/10/2015

Borrel: Bataviawerf bestaat 30 jaar!

Dinsdag 27 oktober tussen 15:30 en 18:30 uur op Bataviawerf, georganiseerd door BKL en Bataviawerf

Zoals iedereen ongetwijfeld al heeft meegekregen bestaat de Bataviawerf dit jaar 30 jaar. Dit viert de werf met allerlei festiviteiten, met name in de maand oktober (zondag 4 oktober was hun feitelijke verjaardag). 

Ook haar zakelijk netwerk willen ze graag betrekken bij het jubileum. Hiervoor organiseert Bataviawerf speciaal voor ondernemers een ‘verjaardagsborrel’ op dinsdag 27 oktober. Zakelijke relaties, partners, sponsoren & ondernemers uit de regio zijn die middag uitgenodigd verjaardag te vieren.

Naast dat dit een gezellig samenzijn moet worden, zijn hieraan meerdere inhoudelijke items toegevoegd zodat het ook een nuttige en interessante bijeenkomst wordt voor het bedrijfsleven. Zo is spreker Frits de Ruyter de Wildt uitgenodigd. Hij zal de ondernemers zal verrassen met zijn inkijk op de huidige economie: De Nieuwe Gouden Eeuw. 

De beschrijving van de lezing van Frits De Ruyter de Wildt:
Hoezo crisis? We zitten midden in de Nieuwe Gouden Eeuw! Laat u inspireren door anekdotische vergelijkingen tussen de 17e eeuw en de huidige tijd. Een inspirerende peptalk waar menig bedrijf profijt van kan hebben en zowel personeel als management motiveert. U gaat naar huis met een schat aan nieuwe kennis over het grootste succesverhaal uit onze vaderlandse geschiedenis. Wie weet zit er iets tussen, dat u in de toekomst gaat helpen.

Programma

15:30    Ontvangst in restaurant de Taveerne op de Bataviawerf
16:00    Welkom & introductie Batavialand door Hans Maris en spreker Frits de Ruyter de Wildt -  “De Nieuwe Gouden Eeuw”  
17:15    Netwerkborrel
18:30    Einde

Alle leden van de BKL zijn uitgenodigd om dit te vieren! ​ 

Aanmelden

Aanmelden graag voor 21 oktober via marketing@bataviawerf.nl