BKL project: Voedselbank campagne

05/11/2015

Ieder jaar steunt de Bedrijfskring een lokaal goed doel. Bedrijfskring Lelystad heeft dit jaar de Voedselbank Lelystad als goede doel omarmt. Op het BKL Meeting Point van september, waar we bij het Kartcentrum Lelystad te gast waren, is dit goede doel al warm onthaald en gesteund door alle aanwezigen. Spontaan is een prachtig bedrag van € 1.600,00 gedoneerd door Berrico, Kam & Bronotte en Flipse Advies.

Vorige week had ik een gesprek met Eke van Eerden van de Voedselbank. Heel graag zou zij een team vormen waarmee ze hun doelstelling kunnen verwezenlijken: het aanschaffen van een nieuwe koelwagen om hiermee de voedselpakketten  te bezorgen bij de gezinnen die het hard nodig hebben.

Dit team kan bestaan uit leden van de BKL die ideeën hebben over het neerzetten van deze campagne, maar dit ook samen realiseren met als doel het bedrag van ca € 20.000  bij elkaar te werven.
Hiermee sponsor je als deelnemer aan dit team direct het goede doel in tijd en wellicht in middelen. Ik denk dan zelf aan mensen die een flyer kunnen ontwikkelen, tekst op de website kunnen schrijven, andere acties om de aandacht op deze campagne te vestigen met als resultaat: de aanschaf van de koelwagen.

Heb je ideeën en wil je meewerken aan dit BKL project? Meld je voor 14 november aan via info@bedrijfskring.nl
Begin volgend jaar zal de BKL een bedrijfsbezoek organiseren naar de Voedselbank.