Van Campen Industries genomineerd voor de Gouden Decibel Award in de categorie bedrijf/product/dienst! Stemt u op ze? Ik wel!

14/10/2015

Van Campen Industries, een prachtig Lelystads bedrijf en tevens lid van de bedrijfskring Lelystad, is op 10 oktober jl. genomineerd voor de Gouden Decibel Award in de categorie bedrijf/product/dienst!
Om voor de publieksprijs in aanmerking te komen willen wij iedereen vragen op ze te stemmen.

Dit kan t/m 25 oktober via deze link http://www.goudendecibel.nl/inzendingen-en-genomineerden-2015/. Onderaan de webpagina kunt u stemmen. Let op, scrol wel naar ‘Het 'gouden' geluidsscherm aan de A2 te Eindhoven - Van Campen - voordat u op verzenden klikt!

Op 3 november a.s. worden de winnaars in alle categorieën bekend gemaakt. De prijzen zullen door Maxime Verhage, Voorzitter Bouwend Nederland, worden uitgereikt.

Wat houdt de Gouden Decibel in?
Stichting Innonoise en de Nederlandse Stichting Geluidshinder hebben het initiatief genomen om samen met het NAG, VVM en NLingenieurs, na de eerste congresdag GTL2015 op 3 november te Hoevelaken, voor de vierde keer de “GOUDEN DECIBEL AWARDS” uit te reiken.

Met deze AWARDS willen de initiatiefnemers overheden, organisaties, bedrijven en personen in de schijnwerpers zetten, die een bijzonder inspanning hebben geleverd om geluidshinder in Nederland terug te dringen.  Met de uitreiking van de diverse GOUDEN DECIBEL AWARDS willen de initiatiefnemers landelijk meer publiciteit vragen voor het geluidshinderprobleem en het oplossen ervan.

​Namens het gehele team en directie van Van Campen Industries, bedank voor uw stem!