Bedrijfskring Lelystad meets Lokale Beursvloer in het Apollo Hotel

04/11/2015

Op 19 november 2015 zal het maandelijkse BKL Meeting Point worden gecombineerd met de lokale Beursvloer. 

De Beursvloer heeft als doel het bedrijfsleven samen te brengen met maatschappelijke organisaties om te komen tot matches waarbij bedrijven hun kennis, kunde, netwerk en spullen aanbieden. Samen bedenkt men een tegenprestatie.

Dit evenement is toegankelijk voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Lelystad.

Voor bedrijven die graag maatschappelijk betrokken willen zijn of goodwill willen creëren in de samenleving is een lokale beursvloer de gelegenheid bij uitstek om in contact te komen met stichtingen en verenigingen.

Bij deze beursvloer speelt geld geen rol! Inventaris dat uw bedrijf niet meer gebruikt, is vaak heel welkom bij vrijwilligersorganisaties. Vorig jaar zijn diverse maatschappelijke organisaties geholpen met laptops, bureaustoelen, kantinestoelen, magazijnstellingen etc. Ook adviezen op allerlei gebied zoals PR & Marketing, IT, bestuur kunnen een maatschappelijke organisatie heel erg helpen.

Wilt u meer weten over de Beursvloer in Lelystad kijk dan op www.beursvloerlelystad.nl of neem  contact op met één van de volgende organisaties die zich elk jaar weer inzetten om de Beursvloer Lelystad tot een succes te maken: ABN AMRO, Ansul brandbeveiliging, Burgersupport, De Nieuwe Notaris, Flevolands Jeugdtheater Lelystad, Gemeente Lelystad, Rabobank Flevoland, Toomba, Top en Top, Welzijn Lelystad.

Dit evenement vindt plaats op donderdag 19 november 2015 om 16.45 uur in het Apollo Hotel.