Leden van de BKL zijn uitgenodigd: informatie- en inspiratiebijeenkomst energie neutraal ondernemen 

05/11/2015

Tijdens de bijeenkomst op 23 november zal de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Flevoland officieel worden benoemd. Casper Swaan zal de voorzittershamer overdragen aan Hajé de Jager, algemeen directeur Hajé Holding BV (hotels en restaurants).

Juiste keuzes

Vanuit de milieuwetgeving zijn bedrijven verplicht energiebesparende maatregelen te nemen. Energie(kosten) besparen lijkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Met kleine ingrepen kunt u al grote besparingen realiseren. Om u te helpen hierbij de juiste keuzes te maken en inzicht te geven in de bestaande mogelijkheden, nodigen wij u graag uit voor de bijeenkomst op 23 november, waarin het thema ‘Energieneutraal ondernemen’ centraal staat.
Boeiende onderwerpen Onder leiding van dagvoorzitter Veronica van der Goot nemen de sprekers u mee in de onderwerpen ‘Duurzaamheid in de polder’, ‘Verdienen aan Piekopvang’, ‘Financiering van duurzame projecten in Flevoland’, ‘Top 5 reductie energiekosten’ en de ‘MKB Energie checkup’.

Positieve energie

Waterschap Zuiderzeeland: beheert het water in de polders van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland en de Noordoostpolder. Het waterschap is verantwoordelijk voor: watersysteembeheer (kwantiteit, kering en waterkwaliteit) en zuiveringsbeheer (afvalwater). ACRRES: staat voor Application Centre for Renewable RESources en is het landelijke praktijkcentrum voor duurzame energie en groene grondstoffen in Lelystad. DE-on: is de stichting Duurzame Energie- en ontwikkelingsmaatschappij Flevoland. De provincie heeft € 6,5 miljoen beschikbaar gesteld, dit geld moet gebruikt worden om de energietransitie in Flevoland te versnellen. Enodes: is specialist op het gebied van energiemanagement en binnenklimaat in de gebouwde omgeving. Enodes voert energiebesparingsonderzoeken uit, monitort energiestromen en adviseert organisaties bij het realiseren van een efficiënte energiehuishouding.

Graag tot ziens op 23 november!

Met vriendelijke groet,
Casper Swaan / Hajé de Jager, (scheidend resp. inkomend) voorzitter VNO-NCW Flevoland
Theo Eggink, regiomanager

Bekijk hier de hele uitnodiging.