Rabo Meet & Grow-bijeenkomst

25/02/2016

Op 30 maart organiseert Rabobank Flevoland, samen met een aantal andere lokale Rabobanken, een Rabo Meet & Grow event. Dit is een nieuw concept waarbij (innovatieve) ondernemers in contact worden gebracht met allerlei financiers. Een soort marktplaats voor ondernemers en financiers, waarbij verder wordt gekeken dan alleen een bancair krediet.  

Financieringsmogelijkheden

De Rabobank wil ondernemers met een goed plan toegang bieden tot een financiële oplossing om hun plannen te realiseren. Dit kan een lening zijn, maar steeds vaker worden ook andere financieringsmogelijkheden ingezet zoals lease of deelname van een durfinvesteerder. Dit doen we in gesprek met de klant, maar ook door het organiseren van regionale Rabo Meet & Grow-bijeenkomsten. 

Bijeenkomst op 30 maart

Op 30 maart 2016 is het Rabo Meet & Grow event in 3D-Makerzone,  Oudeweg 91-95 te Haarlem. Tijdens deze bijeenkomst zijn er diverse financiers aanwezig waar u mee in gesprek kunt gaan. Het betreft onder andere MBO & Groeifonds, Money Meets Ideas, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, DLL en Rembrandt. Ook zijn er circa honderdtwintig ondernemers aanwezig waar u als ondernemer kennis en contacten mee kunt delen. Aanmelden kan op: www.rabobank.nl/rabomeetandgrow