Wat bied jij de nieuwe BKL leden aan?

26/05/2016

Gemiddeld melden zich jaarlijks zo'n 25 nieuwe leden aan bij de BKL. Daar zijn we erg blij mee! Onlangs hebben we besloten om de vervolgstappen nadat een nieuw lid zich heeft aangemeld, te veranderen. Het doel hiervan is een nieuw lid al direct te laten profiteren van het grote netwerk van BKL.

Hoe we dat gaan doen? Om te beginnen wordt elk nieuwe lid in de nieuwsbrief geïntroduceerd. Daarnaast komt er op de website van BKL een speciale pagina waar elk aangesloten bedrijf iets kan aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld een gratis gadget zijn, of een speciale kortingsactie; wat het wordt, is geheel aan het bedrijf zelf! Het nieuwe lid ontvangt bij aanmelding een digitale voucher met daarop een geldigheidsdatum. Met deze voucher kan hij of zij gaan shoppen op de nieuwe pagina van BKL. Het nieuwe lid stuurt per e-mail de voucher mee, zodat het bedrijf aan de datum kan zien of de voucher nog geldig is.

Het is natuurlijk helemaal aan jouzelf hoe jij dit als bedrijf gaat aanpakken. Zie het als een nieuwe prospect, een nieuwe samenwerking en een fijne introductie van je bedrijf.

Wat we nodig hebben is input! Wat wil jij een nieuw BKL lid bieden?
We zetten graag jouw aanbieding op de website, inclusief een e-mailadres voor contact.

Stuur dat wat jij wilt aanbieden naar info@freshfocus.nl