Empowerment training CvW in de prijzen

22/06/2016

Het empowermentprogramma van Concern voor Werk heeft een prijs gewonnen als een van de vier meest innovatieve projecten in 2016. De prijs is toegekend door Detanet, de brancheorganisatie van samenwerkende SW-bedrijven. Het empowermentprogramma wordt gegeven aan deelnemers die lange tijd niet aan het arbeidsproces hebben deelgenomen en bestaat uit acht dagdelen.

De training is erop gericht om deelnemers zelf verantwoordelijk te maken voor hun handelen en denken. Het juryrapport spreekt van een bewezen effectieve methode voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen gericht op werk. Het bijzondere is dat ook leidinggevenden getraind worden in deze methodiek. De training is ontwikkeld binnen Concern voor Werk en de methode is goed overdraagbaar naar andere bedrijven. 

v.l.n.r.: Rien van Rijsbergen (opleidingscoördinator bij CvW), Onno Vermooten (directeur CvW) en Gerjan Apeldoorn (ontwikkelaar van de empowermenttraining).