Duurzaamheid op de kaart!

05/07/2016

De Algemene Leden Vergadering van 28 juni was een succes! Een mooi aantal betrokkenen verzamelden zich bij de nieuwste vestiging van Hajé in het Natuurpark, alweer de 4e Hajé vestiging in Flevoland. Tijdens de vergadering werd besproken wat er het afgelopen jaar is gerealiseerd en wat de plannen voor het volgende verenigingsjaar (juli 2016 – juni 2017) zijn.

Energie
Tijdens de Algemene Leden Vergadering lichtte de BKL haar plannen toe. Het wordt tijd om de duurzaamheid op de kaart te zetten! Hier gaat de BKL mee aan de slag aan de hand van een groot zonne-energieproject in Lelystad. Het gaat hier om het benutten van de daken van Lelystadse ondernemingen die aangesloten zijn bij de BKL, voor nieuwe energie.

Ook deelde Irene Medema tijdens de vergadering powerbanks met daarop het nieuwe BKL-logo uit. Dit alles met de gedachte: ‘we geven de BKL leden energie voor de komende tijd en we houden contact’. De powerbanks werden enthousiast in ontvangst genomen.

Jaarplan 2016 – 2017
Benieuwd naar de plannen voor het komende verenigingsjaar? Je leest het allemaal in het jaarplan