Ondernemers in technische sector gezocht

26/09/2016

Begin dit jaar is de Regieraad Techniek Flevoland opgericht met als doel om ervoor te zorgen dat de Flevolandse arbeidsmarkt ook in 2025 nog beschikt over voldoende en goed opgeleid personeel in de technische sector. Om duidelijk in beeld te krijgen waar het Flevolandse bedrijfsleven behoefte aan heeft, voert TNO momenteel het onderzoek Branche Innovatie Agenda (BIA) Techniek uit. In een werksessie op dinsdag 11 oktober van 16.00 tot 18.00 uur worden met circa 20 deelnemers de eerste globale resultaten van het onderzoek getoetst.

Er is echter ruimte voor maximaal 30 deelnemers, met andere woorden: er worden nog deelnemers gezocht! Ook BKL leden kunnen zich hiervoor aanmelden. Met name ondernemers in de technische sectoren zijn hard nodig! Op www.regieraadtechniek.nl/vakman-mv-morgen/ is meer informatie te vinden, inclusief een download van de uitnodigingsbrief.

Details

  • Dinsdag 11 oktober
  • 16.00 tot 18.00 uur

Aanmelden kan tot 7 oktober via de site van Regieraad Techniek Flevoland.

Wie het eerst komt, het eerst maalt!