Ochtendsessie 13 oktober: in gesprek met de organisatoren

29/09/2016

Nu de ochtendsessie 'Begin de dag met een lach' van 13 oktober steeds dichterbij komt, hebben we organisatoren Linda van Kemenade (Van Campen Industries) en Joyce Oostweegel (3UP Office Supplies) onlangs geïnterviewd. "Je hoeft natuurlijk niet de hele dag dubbel te liggen, maar soms kan een luchtige, humorvolle kijk op de zaak een ander licht werpen. Oók op de werkvloer", aldus de dames.

Hoe zijn jullie gekomen op het organiseren van dit evenement?
"Vanuit het ledenpanel, de klankbordgroep van de Bedrijfskring Lelystad, leek het ons leuk om eens op een afwijkend moment een programma aan de leden aan te bieden. Veelal zijn er bijeenkomsten aan het einde van de dag. Nu juist aan het begin."

Geloven jullie zelf dat humor kan helpen op de werkvloer?
"Zeker wel! Je hoeft natuurlijk niet de hele dag dubbel te liggen, maar soms kan een luchtige, humorvolle kijk op de zaak een ander licht werpen. Het moet jou eigen stijl zijn, dan is het zeker toepasbaar. We hopen van Renate Reijnders, cabaretière en spreker, tools en tips aangereikt te krijgen die bruikbaar zijn in elke laag van de organisatie. Groot of klein."

Mag iedereen naar Hajé restaurant Natuurparkkomen?
"Alle BKL leden zijn van harte uitgenodigd. Daarnaast vragen wij om uit te kijken naar klanten, buren of geïnteresseerden. Tijdens deze ochtendsessie mag elk lid namelijk kosteloos een introducé meebrengen. Voor iedereen staat er koffie en thee klaar met een heerlijke versnapering."

Is de ochtendsessie een éénmalig of terugkerend item?
"Het ledenpanel heeft als doel het voorzien in de behoefte van de leden van het BKL. Indien dit evenement positief ontvangen wordt en de leden in grote getalen aanwezig zijn op de 13e zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren. Het stokje dragen Linda en ik dan wel over voor een andere creatieve invulling. Dat is echter nog ver weg, eerst toewerken naar 13 oktober!"

Joyce Oostweegel & Linda van Kemenade