Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Lelystad

19/12/2016

In 2017 vieren we dat Lelystad 50 jaar bestaat! Het startsein voor de festiviteiten wordt gegeven tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Gemeente Lelystad op 7 januari 2017. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn alle BKL leden van harte welkom in het stadhuis! 

De ontvangst door het college van Lelystad start om 11.00 uur. De nieuwjaarstoespraak is om 11.30 uur. Na een optreden van illusionist Ray Joël wordt de bijeenkomst voortgezet op het Stadhuisplein. De onthulling van een bijzonder geveldoek luidt dit bijzondere jubileumsjaar feestelijk in!

Na het officiële gedeelte is op het plein alle gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van glühwein, warme chocolademelk en oliebollen. Er is een gevarieerd podiumprogramma met diverse live optredens. Vertier voor de jeugd is er ook, met onder andere een schaatsbaan, snowboardsimulator en bungeetrampoline!

De nieuwjaarsbijeenkomst duurt tot 13.00 uur, maar het podiumprogramma gaat door tot 16.00 uur. 

Download hier de officiële uitnodiging.