Flevo Zakenfestival 2017

27/03/2017

Het Flevo Zakenfestival krijgt een vervolg en het thema voor dit jaar is Face2Face, omdat persoonlijke ontmoetingen het meeste waard zijn. Het Flevo Zakenfestival wordt gehouden op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 in de AIS hangar op Lelystad Airport en richt zich op de gehele provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe.

De reacties die na de eerste editie binnenkwamen, gaven aan dat er aan dit business-evenement absoluut behoefte is.

Het Flevo Zakenfestival bestaat uit een zakenbeurs en een programma met toonaangevende sprekers. Op beide dagen zal er, voordat de zakenbeurs opent, een captains lunch voor de standhouders en sponsoren worden gehouden.  

Binnenkort worden alle bedrijfskringen in Flevoland benaderd om ook dit jaar een samenwerking aan te gaan die handen en voeten gaat geven aan het thema van deze editie: Face2Face.

Bedrijven of organisaties die nu al op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen of geïnteresseerd zijn in deelname aan de beurs, kunnen contact opnemen met Peter Rijsenbrij (06-54344077) of met Wim de Bruijn (06-53932953). Mailen mag ook!

Wil je je direct aanmelden? Dat kan via www.flevozakenfestival.nl.

Er geldt een earlybird korting van 10% op de standruimte bij aanmelding vóór 15 mei 2017!