Uitnodiging BusinessBoost on tour 20 april

29/03/2017

Jaar in jaar uit maken we businessplannen, maar waarom eigenlijk? We spenderen heel veel tijd, geld en moeite om een stukje zekerheid op papier te krijgen: dit gaan we het komende jaar doen. We proberen onszelf ervan te overtuigen dat we op die manier de goede kant op gaan. Maar het is schijn, een fabeltje. Bespaar je de moeite en durf voor 2017 eens geen plan te maken.

Hoe je bedrijf het doet in vergelijking met anderen is helemaal niet zo belangrijk. Hoe jij, met jouw visie, de klant bedient des te meer. Om die reden heeft een bedrijf veel meer aan leiding met een visie. Visie zet je niet in een plan; visie is een punt op de horizon dat wekelijks of maandelijks wordt gecontroleerd. Zijn we nog wel op koers? Wat gebeurt er in de wereld? Moeten we bijsturen? En hoe dan? Hoe blijven we zo dicht mogelijk bij de klant?

De ING nodigt alle BKL leden uit voor de BusinessBoost on tour sessie op donderdag 20 april bij Almere City FC, Yanmar stadion, Competitieweg 20 in Almere. Raak geïnspireerd en leer van andere ondernemers!

Programma

15.30 – 16.00 uur            
Ontvangst

16.00 – 16.10 uur            
Welkomstwoord Erwin Baens – Rayondirecteur Advies Zakelijk, rayon Groot-Amsterdam en Flevoland

16.10 – 18.00 uur            
Start Masterclass – Business Model Canvas door Patrick van der Pijl, CEO BMInc

18.00 – 19.00 uur            
Netwerkborrel

19.00 uur                            
Einde bijeenkomst

Meld je direct aan op de registratiepagina.