Galaxy sluit strategische samenwerking met Telfort Zakelijk

05/09/2017

Galaxy Business Networks uit Lelystad gaat een strategische samenwerking aan met Telfort Zakelijk. Reden voor deze samenwerking is het feit dat Galaxy zich geheel gaat richten op haar Veilig Verbonden (infrastructurele) diensten en niet meer op haar Mobile Only diensten.

Per september 2017 zal Galaxy deze dienstverlening dan ook niet langer meer aanbieden en kunnen voormalig Mobile Only klanten van Galaxy voortaan voordelig bellen met de Zakelijk OpMaat dienstverlening van Telfort Zakelijk.

Galaxy Business Networks
Galaxy Business Networks levert veilige ICT- en telecom diensten binnen de zakelijke markt en is een zelfstandige Wholesale partner op het KPN netwerk. De infrastructurele dienstverlening van Galaxy bestaat uit het plaatsonafhankelijk veilig ontsluiten van bedrijfsnetwerken en gekoppelde bedrijfsgegevens. Binnen Galaxy, opgericht in 1998, werken 30 mensen.

Telfort Zakelijk
Telfort Zakelijk is dé zakelijk voordeelspeler binnen de KPN groep en biedt een totaalaanbod op het gebied van telecommunicatie voor ZZP’ers en MKB’ers. In het telecombedrijf, met vestigingen in Amsterdam en Venray, staat een duidelijk en eenvoudig productaanbod tegen een voordelige prijs en kwaliteit van dienstverlening centraal. Bij Telfort Zakelijk werken 120 mensen.