Nationale dag van de mantelzorgers: hulp gezocht!

30/10/2017

Op 10 november is de nationale dag van de mantelzorgers, een dag waarop alle mantelzorgers in Nederland in het zonnetje worden gezet. Om de waardering en erkenning van mantelzorgers te onderstrepen en ze richting het einde van het jaar extra te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, wordt de ‘Mantelzorger van het jaar’ verkiezing georganiseerd. Een extra bedankje en hart onder de riem voor diegenen die altijd voor anderen klaar staan.

Nomineren
Van 10 november tot en met 10 december is het voor iedereen in Lelystad, Almere en omgeving mogelijk om via een speciale website een nominatie in te dienen voor de verkiezing. Woonzorg Flevoland ondersteunt dit initiatief en nodigt en daagt iedereen uit hieraan mee te doen.

Woonzorg Flevoland is initiatiefnemer en aanjager van deze verkiezing. Het doel is om zo veel mogelijk mensen hierbij te betrekken en ze de mogelijkheid te geven om deel te nemen.

Hulp gezocht
Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mantelzorgers in het zonnetje worden gezet, is Woonzorg Flevoland op zoek naar initiatiefondersteuners en meehelpers: organisaties, bedrijven en ondernemers die graag hun steentje bij willen dragen. Dit kan zowel in de vorm van financiële- en/of materiële bijdragen. Deze bijdrage komt volledig ten goede aan dit initiatief.

In ruil daarvoor is het logo van jouw organisatie zichtbaar op de website, in de advertenties, op Facebook, in nieuwsbrieven naar de deelnemers én op de folders naar lokale winkeliers/organisaties. Daarnaast heb je als initiatiefondersteuner natuurlijk de mogelijkheid om via jouw eigen kanalen aandacht te geven aan het initiatief. Hiervoor ontvang je de benodigde communicatiematerialen.

Een unieke kans om met jouw bedrijf direct onder de aandacht te komen van een specifieke doelgroep in de samenleving. Een bijdrage aan dit initiatief zal een positieve uitwerking hebben op de naamsbekendheid en het imago van jouw bedrijf in de regio.

Wil jij als organisatie jouw steentje bijdragen en de mantelzorgers in de feestelijkste maand van het jaar graag in het zonnetje zetten? Dan komt Woonzorg Flevoland graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail of ga naar de website voor meer informatie.