Directeur Hans Maris vertrekt bij Batavialand

22/06/2018

Per 1 september 2018 zal directeur/bestuurder Hans Maris Batavialand verlaten om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Dit heeft hij de Raad van Toezicht laten weten. Maris is in januari 2011 gestart op de Bataviawerf en onder zijn leiding heeft de werf zich ontwikkeld tot een financieel gezonde organisatie die de afgelopen jaren steeds meer bezoekers wist te trekken.

Met zijn benoeming in april 2016 tot directeur van Erfgoedcentrum Nieuw Land stuurde hij de twee organisaties aan die uiteindelijk per 1 juli 2017 onder zijn leiding zijn gefuseerd tot Erfgoedpark Batavialand.

Met Maris vertrekt een bevlogen directeur die de organisatie ruim 7,5 jaar heeft geleid. De Raad van Toezicht van Batavialand zal in een ingelaste vergadering op 4 juli een besluit nemen over de opvolging van Hans Maris.