Smart Business Masters Lelystad: grip op financiën

05/10/2018

Ben je al een aantal jaar aan het ondernemen maar loop je vast op een aantal zaken en zoek je naar grip voor het vervolg? Of ken je een ondernemer die op zoek naar inspiratie voor de volgende stap? Dan ben je bij Smart Business Masters Lelystad aan het goede adres.

Smart Business Masters Lelystad is een serie leerzame netwerkevenementen die Lelystadse ondernemers kennis, inspiratie en advies bieden om op koers te blijven met hun ondernemerschap. Het evenement wordt een aantal keer per jaar georganiseerd en besteedt op inspirerende locaties uitgebreid aandacht aan belangrijke thema’s in het ondernemerschap.

Wil je als ondernemer meer inzicht en grip op jouw financiën? Meld je dan aan voor de kennissessie georganiseerd door de Smart Business Masters Lelystad (een initiatief van Ondernemersplein Lelystad en Bedrijfskring Lelystad). Na afloop is er gelegenheid om advies in te winnen bij deskundige ondernemerspartijen.

Modules
Op 14 november vindt de module 'Grip op financiën voor ondernemers' plaats.

  • Datum: 14 november 2018
  • Ontvangst: 16.00 uur
  • Locatie: Stadhuis Lelystad

De spreker is Gerard Acda FFP CFP© - Acda Advies en Consultancy Zelfstandig financieel planner en hypotheekadviseur gespecialiseerd in maatwerk.

Herken jij je in onderstaand profiel? Dan is de module 'Grip op financiën voor ondernemers' een aanrader.

De zaken gaan prima in je onderneming, je bedrijf is groeiende. Je doet veel binnen je bedrijf zelf, zoals je eigen administratie en andere financiële zaken. Dat ging in het begin prima in combinatie met jouw core business. Je wilt eigenlijk ook geen geld en tijd uitgeven aan expertise van buitenaf. Jij kent jouw business immers als de beste. In sommige maanden ben je wel erg veel tijd aan kwijt aan boekhouden, aangiftes en plannen. Je vindt het belangrijk maar het is niet je favoriete bezigheid, je wilt gewoon ondernemen! Je denkt voorzichtig na over de mogelijkheid om expertise van buitenaf erbij halen. Temeer daar je bij de groei van je onderneming vragen hebt rondom financiering en toekomstplannen. Maar het moet wel praktisch en behapbaar blijven.

Aanmelden kan tot 9 november via ondernemen@lelystad.nl en is kosteloos. Na aanmelding is het mogelijk om tot 12 november je onverhoopt af te melden, doe je dat niet tijdig dan brengen we 25 euro in rekening voor gemaakte kosten en het reserveren van deze plaats.