De verenigingskalender

 • BKL kennissessie & netwerkbijeenkomst HISWA

  Op donderdag 6 september organiseren we vanaf 16.00 uur onze maandelijkse BKL netwerkbijeenkomst en ook nu weer voorafgaand een inhoudelijke interessante presentatie. Let op: de meeting is niet op het HISWA terrein maar vanwege de grote aantallen hebben we een locatie nabij gereserveerd.

 • Marktdag Aanbesteden Flevoland


  Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in aanbesteden? En wil je contact met opdrachtgevers of juist opdrachtnemers? Kom dan op 12 september 2018 naar de Marktdag Aanbesteden Flevoland, een event van VNO NCW samen met de Flevolandse bedrijfskringen.

 • Flevoland Groeit


  Op 28 september stellen Provincie Flevoland, Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en Flevoland Capital nieuwe instrumenten voor ondernemers open: het POC Fonds Flevoland* en de Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland 2018-2020.

 • BKL Kennissessie Voucherregeling Flevoland


  Bedrijfskring Lelystad organiseert op vrijdag 28 september van 11.00 tot 12.00 uur (voorafgaand aan de bijeenkomst Flevoland Groeit) een bijeenkomst voor BKL leden over de Voucherregeling Flevoland. Doel is om de BKL leden op de hoogte te stellen van het bestaan, de mogelijkheden en de potentie van de Voucherregeling. Experts geven per type voucher een toelichting op de mogelijke invullingen van die voucher. 

 • BKL Kennissessie AVG


  In samenwerking met Okkerse & Schop Advocaten organiseert BKL op woensdagochtend 10 oktober (van 08.45 t/m 10.30 uur) een kennissessie AVG. Tijdens de kennissessie worden de deelnemers op de hoogte gebracht van de verplichtingen die voor werkgevers voortvloeien uit de AVG. 

 • Banenmarkt


  Op donderdag 11 oktober organiseert Werkbedrijf Lelystad de Banenmarkt. Van 10.00 tot 12.00 uur kan iedereen uit Lelystad die op zoek is naar een nieuwe baan hier terecht voor interessante vacatures. 

 • Bezoek Penitentiaire Inrichting (PI)


  Op woensdag 24 oktober zijn BKL leden van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Penitentiaire Inrichting (PI) Lelystad. Ben jij ook zo benieuwd hoe het er in een gevangenis aan toe gaat? Wat doen de gedetineerden eigenlijk elke dag? Zijn het allemaal zware jongens? En wat kunnen de gedetineerden na hechtenis betekenen voor de maatschappij? Dit is je kans om de gevangenis in Lelystad te bezoeken!

 • Workshop 'Afval: van kosten naar kans'


  Op donderdag 1 november, om 14.30 uur, organiseert VBA Themakring MVO de workshop 'Afval: van kosten naar kans'. Noem de termen circulaire economie en burgerlijke betrokkenheid en je komt uit bij gastspreker Marieke van der Werf. Momenteel is zij o.a. werkzaam als boegbeeld van de Provincie Flevoland aangaande de circulaire economie.

 • Informatiedag Lelystad Airport


  Zaterdag 3 november is de 3e editie van de Infodag Lelystad Airport. Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur in de nieuwe – nog onafgewerkte – passagiersterminal aan het Terminalplein 2. De Infodag staat, onder het motto ‘Check-innovatie@LelystadAirport’, in het teken van innovatie en duurzaamheid.

 • Manifestatie Circulair Flevoland


  Flevoland heeft de ambitie om in 2030 dé grondstoffenleverancier van de circulaire economie te zijn. Dat is te realiseren, maar alleen als overheid, ondernemers en kennisinstellingen de handen ineen slaan. Daarom worden BKL leden uitgenodigd voor de Manifestatie Circulaire Economie op woensdag 7 november. 

 • Masterclass 'Sociaal ondernemen'


  Op 13 november organiseert het Lelystad Akkoord de masterclass 'Sociaal Ondernemen', met gastspreker Renzo Deurloo. Vrienden van het Lelystad Akkoord kunnen zich kosteloos aanmelden.

 • Module 'Grip op je financiën'


  Ben je al een aantal jaar aan het ondernemen maar loop je vast op een aantal zaken en zoek je naar grip voor het vervolg? Of ken je een ondernemer die op zoek naar inspiratie voor de volgende stap? Dan ben je bij Smart Business Masters Lelystad aan het goede adres.

 • Inspiratiesessie Gezonde Werkvloer


  Op donderdag 15 november van 14.30 - 17.00 uur organiseert Sportservice Flevoland in samenwerking met de Rabobank Flevoland en JOGG-Gemeenten Lelystad en Dronten een inspiratiesessie: Gezonde Werkvloer

 • Verwendag


  Veel inwoners van Lelystad hebben moeite met rondkomen. Voor hen is het lastig om in de basisbehoeftes te voorzien en er is geen ruimte voor leuke extra’s. Op 21 november worden deze inwoners in het zonnetje gezet en organiseert de Lelystadse Uitdaging in samenwerking met het bedrijfsleven een verwendag.

 • Opening pand Ekris


  Woensdag 21 november 2018 viert Ekris van 19.00 tot 22.00 de officiële opening van de vernieuwde vestiging in Lelystad. Het belooft een bijzondere avond te worden. Alle BKL leden mogen hierbij aanwezig zijn. 

 • Workshop ‘Kleur je interieur’


  Let op: de workshop van 22 november zit vol! Maar op 29 november is nog plek. Zin in een gezellige avond? Meld je dan snel aan, want vol is vol!

 • Workshop Windesheim


  Vind je het interessant om te zien hoe andere ondernemers omgaan met snelle ontwikkeling in de markt en met de inzet van personeel? En wil je aan de slag met vragen over strategisch management? Laat je dan inspireren en denk mee op 28 november.

 • BKL Meeting Point: Man met de baard. Koffie branden en dinken


  Het BKL Meeting Point is de maandelijkse informele bijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden en introducés de gelegenheid om elkaar in een gezellige ongedwongen sfeer te ontmoeten. 

 • Workshop ‘Kleur je interieur’


  Woonwebwinkel IPPYS woondeco organiseert op 22 en 29 november de workshop ‘Kleur je interieur’. Een professionele interieurstyliste geeft de deelnemers adviezen en begeleidt bij het maken van een eigen stylingboard. De insteek is vooral praktisch; je gaat als deelnemer met bruikbare tips naar huis. Zodat je dat ene ‘lastige hoekje of kamertje’ in huis onder handen kunt nemen.

 • Ontbijtbijeenkomst Lelystad Airport


  Vrijdag 7 december a.s. organiseert de initiatiefgroep Lelystad Airport moet door! samen met Bedrijfskring Lelystad en met hulp van VNO/NCW Midden-Nederland een informatieve ontbijtbijeenkomst voor het geïnteresseerde bedrijfsleven in Flevoland, NW-Veluwe, Harderwijk en Westelijke Veluwerand.

 • Innovatietafel


  Tijdens de innovatietafel op 19 december 2018, georganiseerd door gemeente Lelystad, worden de kansen voor kleinschalige gebiedsontwikkelingen en tijdelijke bestemmingen in Lelystad zoals Tiny Forests en wormhotels verkend. Welke opties en welke kansen zie jij?

 • BKL Gala 2019

 • Bedijfsvoorlichtingsdag PI Lelystad


  Op woensdag 23 januari 2019 organiseert PI Lelystad een Bedijfsvoorlichtingsdag. Doel van deze dag is om de aanwezigen een beeld te geven wat de vakopleidingen van PI Lelystad inhouden en wat werkgevers kunnen verwachten wanneer ze een ex-gedetineerde in dienst nemen.

 • Informatiebijeenkomst infraprojecten rond Lelystad


  Vanuit belangenbehartiging is Bedrijfskring Lelystad ook bij deze ontwikkelingen betrokken bij de verbetering van de infrastructuur van en naar Lelystad. De komende jaren verbeteren gemeente Lelystad, provincie Flevoland en Rijkswaterstaat de infrastructuur in en om Lelystad met het oog op de ontwikkelingen in de regio, van Lelystad Airport, het bedrijventerrein tussen de stad en de luchthaven en de autonome groei van het verkeer op de doorgaande wegen in Flevoland, met name de A6. 

 • Flevoland Mobility Lab


  BKL leden zijn op donderdag 31 januari van 13.00 tot 18.00 uur van harte uitgenodigd om samen met andere bedrijven, overheden en kennisinstellingen uitvoerbare mobiliteitsoplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar Flevoland voor staat. 

 • Afscheid Irene Medema


  Het bestuur van de Bedrijfskring Lelystad nodigt BKL leden van harte uit om aanwezig te zijn op de afscheidsreceptie van Irene Medema op 1 februari aanstaande in Restaurant Applaus, Agorabaan 14 te Lelystad.

 • Symposium "Goed gespoord van West naar Noord"


  Op vrijdagavond 1 maart aanstaande vindt het Symposium “Goed gespoord van West naar Noord” plaats. BKL leden zijn van harte uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd door D66 en CDA Noordoostpolder en het ondernemersplatform BAN (Bedrijven Actief Noordoostpolder).

 • ZINergie


  Op 7 maart organiseren Burger Support, LOKO, mth en Rabobank Flevoland voor de derde keer het spraakmakende Flevolandse evenement ZINergie in het Agora Theater te Lelystad. 

 • Lagerhuisdebat Provinciale Statenverkiezingen


  Op 12 maart vindt het Lagerhuisdebat Provinciale Statenverkiezingen plaats, geïnitieerd vanuit VNO-NCW Flevoland. Doel van deze bijeenkomst is om lijsttrekkers van de politieke partijen in Flevoland te informeren over de groeiagenda en wensen van VNO-NCW Flevoland.

 • Werkgeversconferentie Lelystad Airport


  Donderdag 14 maart is de Dag van de 1000 voorbeelden; een jaarlijks evenement waarin de voortgang van de landelijke Banenafspraak in beeld wordt gebracht. Het wordt georganiseerd in verschillende plaatsen in Nederland, maar in Lelystad wordt het wel heel groot aangepakt: met een Banenevenement en een Werkgeversconferentie op Lelystad Airport.

 • Bijeenkomst provinciale verkiezingen


  In maart 2019 organiseert de Stadmakerij in een aantal Flevolandse gemeenten een bijeenkomst rondom de provinciale verkiezingen. De Stadmakerij wil geen klassiek verkiezingsdebat. Ze organiseren daarom een avond waarop maatschappelijke organisaties zich kunnen presenteren aan statenleden en burgers. Ze gaan in korte, scherpe debatten in gesprek met kandidaat statenleden, waarbij aanwezigen kunnen reageren. Per gemeente richt de organisatie zich op vier lokale thema's.  

 • Certificaat uitreiking Bedrijventerrein Noordersluis


  Bedrijventerrein Noordersluis is beloond met het keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Basis Samenwerken. Burgemeester Ina Adema zal de officiële uitreiking van het certificaat op donderdag 21 maart 2019 om 09.00 uur verrichten bij Bouwbedrijf  Noordersluis, Vaartweg 88, 8243 PN Lelystad.

 • Ondernemersontbijt 2019


  De gemeente Lelystad nodigt Lelystadse ondernemers van harte uit voor het Ondernemersontbijt 2019; dé gelegenheid om in gesprek te gaan met de gemeente en om jouw netwerk te versterken.

 • Flevopenningen 2019


  De Flevopenningen 2019 worden op 12 april 2019 bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse uitgereikt. Dat gebeurt tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Galadiner. Ook Uretek, winnaar van het BKL Gala 2019, maakt kans! 

 • Bedrijvenmarkt MBO College Lelystad


  Bedrijfskring Lelystad organiseert samen met het MBO College Lelystad op 17 april 2019 een bedrijvenmarkt voor BKL leden met een MBO College/ROC verleden.

 • Floriade & Business


  De unieke Grote Bijeenkomst ‘Floriade & Business’ voor heel ondernemend Flevoland wordt op dinsdag 23 april van 14.00 - 19.00 uur in KAF Almere gehouden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Floriade Almere 2022 B.V en de VBA is hier sterk bij betrokken. Leden van Bedrijfskring Lelystad zijn van harte uitgenodigd.

 • BKL Kart Event


  Het BKL Kart Event op 25 april 2019 is VOL! Je kunt jezelf wel nog op de reservelijst zetten. Bij afmelding, nemen we contact op met de leden op deze lijst.

 • De Ondernemersgame


  Bedrijfskring Lelystad presenteert: De Ondernemersgame, 16 mei om 16.00 uur. Een event voor ondernemers met personeel, gepresenteerd door Lorraine Vesterink (o.a. bekend van het AD en RTL4). 

 • Netwerkevent Lelystad Network


  Op donderdag 16 mei staat er weer een netwerkevent van Lelystad Network gepland. Ditmaal wordt er een leuke en informatieve bijeenkomst met 3-gangendiner georganiseerd bij Resto VanHarte (i.s.m. De Lelystadse Uitdaging en LelystadDoet).

 • Bedrijfsbezoek Uretek


  Op 23 mei a.s. gaat BKL op bezoek bij de winnaar van de BKL Trofee 2018, URETEK Benelux. Bij het aan de Zuiveringsweg gevestigde bedrijf verzorgt Sandra ter Huurne van de directie een presentatie over de activiteiten van URETEK Benelux. Het bedrijf is specialist in het verhelpen van bouwkundige verzakkingen. Door een innovatieve manier van injecteren met expansiehars verstevigen zij de fundering en liften zij vloeren tot op de halve millimeter nauwkeurig. Na de presentatie van Sandra, wordt op het achterterrein een demonstratie gegeven van deze innovatieve techniek. Uiteraard hoort ook een hapje en een drankje erbij.

 • Het Lelystadse Sponsordiner


  Dit jaar vindt de 3e editie van het Lelystadse Sponsordiner op 23 mei plaats. En wel op een wel heel unieke locatie! Namelijk op de akkers van de Lelystadse Boer naast één van onze founders: Lelystad Airport. Aanwezigen worden ontvangen met een aperitief in het bijzondere pop-up restaurant ‘De Brasserie 2050’, een ultramoderne boerenschuur.

 • Nationale Oldtimerdag


  Op zondag 16 juni a.s. vindt de 35e editie van de Nationale Oldtimerdag op Het Ravelijn 1, te Lelystad plaats.  Het evenement heeft als locatie de Bataviaboulevard, gelegen tussen Batavia Stad Outlet Fashion en de Bataviahaven aan de oever van het Markermeer. Het VIP-paviljoen/restaurant ‘De Rede van Bataviahaven’ ligt in het hart van het opstelparcours. BKL leden zijn van harte uitgenodigd om die bijzondere dag als gast aanwezig te zijn, inclusief lunchbuffet. Met de parkeerkaart heb je vrij toegang naar de bewaakte VOC-parkeergarage.

 • BKL Golf Cup 2019


  Op 20 juni kunnen BKL leden (en hun eventuele introducé) die in het bezit zijn van een golfvaardigheidsbewijs (GVB) meedoen aan de Golf Cup. Leden die wel eens een balletje willen slaan, maar niet in het bezit zijn van een GVB, kunnen zich aanmelden voor de Golf Clinic.

 • Flevolandse Haringparty

   

 • Rabobank Omloop Flevoland


  Na het succes van vorig jaar kunnen ondernemers en hun medewerkers op zaterdag 22 juni deelnemen aan de Rabobank Omloop Flevoland. De Rabobank Omloop Flevoland is het oudste toerfietsevenement van Flevoland en is een ware ontdekkingstocht op de voormalige Zuiderzeebodem.

 • Rondetafelgesprek “De inclusieve arbeidsmarkt"


  VNO NCW Flevoland, MKB Nederland en Lelystad Akkoord nodigen alle BKL leden uit om op maandag 24 juni aanwezig te zijn bij een rondetafelgesprek met Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland en ondernemer) over de inclusieve arbeidsmarkt c.q. de zogenaamde banenafspraak. 

 • ALV


  Op 25 juni organiseren we de Algemene Ledenvergadering. In deze jaarlijkse vergadering worden de jaarstukken van de vereniging besproken, waaronder het jaarverslag van de secretaris, het financieel jaarverslag en de begroting voor het komende verenigingsjaar.

 • Bijeenkomst Circulaire Regionale Economie onderwijs


  MBO college Lelystad en Katapult nodigen alle BKL leden uit voor de bijeenkomst Circulaire Regionale Economie in het onderwijs in het Agora theater te Lelystad. Het-kan-dus-wel! Voor Onderwijs en Bedrijfsleven.

 • Bataviadag

   

 • Nautisch Netwerken


  Na het succes van afgelopen jaar, stappen we op donderdag 4 juli 2019 weer aan boord van de Abel Tasman tijdens het event Nautisch Netwerken. Per lid mag je één introducé meenemen. Kosten: 15 euro per persoon (inclusief twee consumpties).

 • BKL borrel Hippiemarkt


  Net als vorig jaar, organiseert De Lelystadse Hippiemarkt ook dit jaar weer een exclusieve VIP borrel voor BKL leden (16.00 - 18.00 uur). Er is ruimte voor maximaal 100 personen en per lid mag je één introducé meenemen. 

 • LelySTART


  Van 13 tot 15 september vindt LelySTART plaats.
  Lees meer informatie over het 3-daagse evenement

 • BKL Energie Congres


  Op 15 oktober organiseert Bedrijfskring Lelystad een BKL Energie Congress. Meer informatie over tijd, locatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort, maar voor nu: save the date!

Om deze kalender toe te voegen aan een e-mailprogramma, gebruik daarvoor deze ICS link.

Realisatie: verenigingenweb