Woonzorg Flevoland

Verbinding tussen BKL ondernemers en Woonzorg Flevoland

Het BKL Bedrijfsbezoek aan Woonzorg Flevoland was een heel druk bezochte meeting. Met ruim 50 deelnemers was het gezellig druk in het Grand Cafe van Hanzeborg, een prachtig gebouw voorzien van alle faciliteiten. Niet voor niets was het druk. Je krijgt immers niet zomaar een kijkje achter de schermen bij dit soort organisaties. Na een welkomstdrankje  heette Irene Medema (directeur Bedrijfskring Lelystad) alle BKL ondernemers van harte welkom op het bedrijfsbezoek. 

Aansluitend presenteerde John Bos (raad van Bestuur) de plannen en hoge ambities van Woonzorg Flevoland. Tijdens deze presentatie was er volop gelegenheid voor interactie waardoor er een hele mooie kennisuitwisseling tussen Woonzorg Flevoland en de expertise van de aanwezige ondernemers kon plaatsvinden. Woonzorg streeft, naast het woongenot van haar bewoners, naar optimalisatie van de processen en budgetbeheersing. Hier zijn concrete vervolgcontacten gelegd tussen BKL leden en Woonzorg; een mooie verbinding!

Na deze interactieve presentatie ging de groep in kleine groepen uiteen voor een rondleiding door het prachtige pand. Hanzeborg is een stadje op zich met ruime kamers, vele voorzieningen, een geweldige warme sfeer en veel kundige medewerkers. 

Op de hoogste etage krijgen we de mogelijkheid om te genieten van het prachtige uitzicht over het groene mooie Lelystad!

De middag wordt afgesloten met heerlijke hapjes en frisse drankjes. Een mooi moment om de ervaringen verder uit te wisselen en het leggen van contacten.  Een zeer geslaagde middag waar door onze ondernemers en Woonzorg Flevoland  zeker een vervolg aan wordt gegeven!

Woonzorg Flevoland heel erg bedankt voor alles!