BKL Gala 2016

Marfo BV en Aanhangwagenbedrijf Van de Burgwal winnaars ondernemersprijzen BKL Gala 2016

Tijdens het jaarlijkse BKL Gala in theater Agora in Lelystad heeft Marfo BV de prestigieuze BKL Trofee 2015 in ontvangst genomen. Daarmee liet het bedrijf de twee andere genomineerden, Toomba BV en Vlint, achter zich. Vader en zoon Van de Burgwal, van het gelijknamige Aanhangwagenbedrijf namen de BKL Award 2015 in ontvangst. De twee andere prachtige kandidaten voor de BKL Award waren Jim Bouwmeester Vloeren en Syscon.

Het stemmen voor deze Award gebeurde ter plekke in de zaal met een stemkastje. Dit stemkastje werd verkregen na inlevering van de voucher dat per lidmaatschap werd uitgegeven.

Het BKL Gala was wederom een groot succes. Het gala startte met een spetterende openingsact van o.a. dansers van Kubus, Lelystadse solozangeres Claudia van den Anker en het eveneens lokale Popkoor Expression. Daarna was het traditionele welkomstwoord van directeur Irene Medema, gevolgd door de vicevoorzitter Hans Blom, die de speech van voorzitter Andries Greiner voordroeg. Deze kon niet aanwezig zijn, omdat hij herstellende is van een operatie.

A touch of gold

Ook wethouder Fackeldey sprak de ondernemers toe, deze keer digitaal op een groot scherm. Burgemeester Horselenberg reikte de prestigieuze BKL Trofee uit aan winnaar Marfo B.V. Aansluitend barstte het ondernemersfeest los. Het theater was omgetoverd in ‘a touch of gold’. De mooie entourage, goede band en special guest Berget Lewis zorgden voor een spetterend begin van het ondernemersjaar 2016.