BKL Golf Cup 2015

Op 18 juni vond de BKL Golf Cup plaats bij het Golf Event Center in Lelystad. Het was mede dankzij de sponsors en deelnemers een zeer geslaagde dag!

Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie bijdrage, deelname en/of sponsoring aan dit evenement! 
De dag startte met een heerlijk ontvangst met taart van Banketbakkerij Prins, de prijzentafel was goed gevuld door diverse BKL leden (oa Berrico, Handy Clean, 3UP, Van Yperen, Ford Schurer-Kamphuis, Online People, Uxem, Bochane en Mpiece)
 
MultiCopy leverde, naast inzet bij de organisatie een mooie scorekaart. In de baan hebben we kunnen genieten heerlijke hapjes van L’Appetit en vis van familie Kraan met een wijntje van Zinfandel. En uiteraard ondersteund door een lunchpakket waarbij AH Voorhof haar service heeft verleend. 
Ook Peter van Biljouw van het Golf Event Center wil ik hartelijk danken voor zijn gastvrijheid, heerlijke BBQ en bijdrage aan een onvergetelijke dag. 
Samen met BKL Golf Cup team, bestaande uit Peter Moes, Lars Louwman en Joyce Oostweegel,  zal er op korte termijn een nieuwe datum worden geprikt waarop we een vervolg gaan even aan deze dag.