BKL Compact Café

Op dinsdag 6 september was er weer een BKL Compact bijeenkomst met als thema: "Zichtbaar en toegankelijk zijn met jouw website".

De meeste zelfstandig ondernemers hebben een website, het is toch je online visitekaartje. Maar hoe weet je nou zeker dat jouw website de goede zichtbaarheid geeft en ook nog eens toegankelijk is voor jouw potentiële klanten?

Sebastiaan en Sietze van Content Coalitie namen ons mee in hun expertise rondom online en content marketing. Het was een interessante mini workshop waarin zij bovendien de website in wording van onze host van de middag MAK GROEP lieten zien. Directeur eigenaar Scarlett Mussche legde uit hoe waardevol het samenwerken met Content Coalitie voor haar is: zij luisterden, begrepen haar wensen en werkten die uit tot haar de website, die binnenkort online gaat.

Hierna gingen we samen aan de slag om elkaars website te bekijken en van feedback te voorzien. Elke aanwezige ondernemer ontving twee reviews. Het was een waardevolle middag die werd afgesloten met een netwerkborrel.

Dank voor de ontvangst, Scarlett, Sietze en Sebastiaan!

Het volgende BKL Compact Cafe is op 22 november: “Doelen stellen in 2023, en jezelf en elkaar accountable houden”

Een paar keer per jaar organiseert BKL Compact het Compact Café voor kleinschalige lokale bedrijven, die groot denken en doen. In het Compact Café komen onderwerpen aan bod die jou als kleinschalige ondernemer op een diversiteit aan vlakken kunnen ondersteunen.