BKL Herfst Kwartaalborrel

Donderdag 6 oktober was de BKL Herfst Kwartaalborrel bij Kok Experience. Het was een geslaagde middag met meer dan 70 BKL-leden.

Kok Experience
Na de opening, door Johan Kok, was het tijd voor de rondleiding. De groep werd opgesplitst en eigenaar Johan Kok en zijn zoon Henk Kok leidden ons rond van de bioscoopzalen tot het lasergamen en de escaperooms. Het was een indrukwekkende tour met een inspirerend ondernemersverhaal achter al deze activiteiten. Kok Experience biedt een gezellig dagje weg in Lelystad voor gezinnen met kinderen, groepen en bedrijven. Oftewel een spectaculaire beleving voor jong en oud.

Netwerken
Na de rondleiding was het tijd voor een netwerkborrel. Het was erg gezellig met veel ruimte om bij te praten en om te netwerken. Natuurlijk werd er ook een lekker hapje en drankje geserveerd. Hartelijk bedankt familie Kok voor deze interessante en gezellige middag!

Winter Kwartaalborrel komt eraan!
Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Donderdag 24 november is de Winter Kwartaalborrel van 16.30 tot 18.00 uur bij MJ Café. Er is plek voor maximaal 50 personen. Meld je aan via de BKL app (klik hier als je deze nog niet op je mobiel hebt geactiveerd).