BKL Compact Café

De kwartaalbijeenkomst van het BKL Compact Café vond dinsdag 22 november plaats bij Sport Medisch Centrum Flevoland.

Dit keer was het thema ‘Doelen stellen in 2023, en jezelf en elkaar accountable houden.’ Het was een interessante middag waarbij de aanwezige BKL leden aan het werk werden gezet.

We startte met een kennismaking met eigenaar Dorian van Garderen, die het ondernemersverhaal van SMC Flevoland met ons deelde, compleet met successen en uitdagingen. Vervolgens nam Jack Scheers van My Strongest Version Academy het woord. Hij vertelde ons over het belang van doelen stellen maar ook hoe je in valkuilen kunt stappen waardoor je je doelen juist niet haalt. Aan het einde van de sessie had iedereen beschreven wat hij of zij wil bereiken in het nieuwe jaar. En om het scherp te houden, werden deze wensen zo concreet mogelijk gemaakt. We zullen er op terug komen tijdens het eerstvolgende Compact Café op 14 februari 2023.  Alle leden spraken er over na tijdens de netwerkborrel, compleet verzorgd met heerlijke hapjes van Konditorei Noor.

Nieuwsgierig geworden en wil je op 14 februari ook aanwezig zijn? Houd de BKL app in de gaten, dan kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.

Een paar keer per jaar organiseert BKL Compact het Compact Café voor kleinschalige lokale bedrijven, die groot denken en doen. In het Compact Café komen onderwerpen aan bod die jou als kleinschalige ondernemer op een diversiteit aan vlakken kunnen ondersteunen.