Winter Kwartaalborrel

De laatste netwerkborrel van het jaar werd goed bezocht. Het was weer erg gezellig, door de goede gesprekken tussen de BKL leden onderling en ook zeker door de sfeervolle omgeving bij onze gastlocatie dit keer MJ Café. Bij binnenkomst kreeg iedereen een heerlijk frisse alcoholvrije cocktail als welkomstdrankje en we werden persoonlijk welkom geheten door eigenaar Jeroen Groot.

Na een welkomstwoordje van directeur Sandra Kamp, sprak voorzitter Dirk Jan Verdoorn alle aanwezige leden toe. Dirk Jan benadrukte hoe fijn het is om al flink wat sponsoren voor het BKL Gala 2023 te hebben, maar dat we nog meer leden als sponsor nodig hebben om er samen weer een geweldig mooi ondernemersfeest van te maken.

Verder liet hij weten dat BKL graag hoort wat er speelt onder de Lelystadse ondernemers zodat wij hierop kunnen inspelen als belangenbehartiger. Onze vraag aan alle ondernemers in de stad is dan ook eenduidig: wat maakt een ondernemersvereniging in 2023 voor haar leden onverminderd relevant? We hebben hiertoe een korte vragenlijst ontwikkeld, die we graag voorleggen. Uiteraard is het meer dan welkom om meer verdieping te geven.

We horen graag van jullie! Vul hier de vragenlijst in.