BKL Gala 2023 terugblik

Op zaterdag 14 januari vond na 3 jaar eindelijk het jaarlijkse BKL Gala weer plaats en werden de ondernemersprijzen BKL Trofee en Award uitgereikt. Voorzitter van de BKL Trofee Commissie Arnoud Booij maakte samen met locoburgemeester Dennis Grimbergen en BKL directeur Dirk Jan Verdoorn bekend dat Werkbedrijf Lelystad met de BKL Trofee naar huis ging. De leden van Bedrijfskring Lelystad wezen Dutch Cups aan als winnaar van de BKL Award. Lees hier alles over de BKL Trofee en Award 2022.

Het BKL Gala was ook dit keer nagenoeg uitverkocht. De 750 bezoekers genoten van een feestelijk programma in het in ‘a touch of gold’ thema versierde AGORA theater. Het BKL Gala 2023 werd gepresenteerd door directeur Bedrijfskring Sandra Kamp. In zijn nieuwjaarstoespraak benadrukte voorzitter Dirk Jan Verdoorn dat we ook komend jaar weer samen bouwen aan het succes van morgen en hoe we ons als Bedrijfskring blijven inzetten voor de belangenbehartiging, kennisoverdracht en het bedrijvennetwerk in Lelystad. Sandra Kamp ging in gesprek met wethouder Economische Zaken en tevens locoburgemeester Dennis Grimbergen over de uitdagingen en kansen voor ondernemen in Lelystad. Na de prijsuitreiking van de BKL Trofee en Award barstte het ondernemersfeest los met verschillende artiesten zoals de band Release, Parisien, New Timeless en Mick Monday. Samen proostten de ondernemers op een goed begin van het ondernemersjaar 2023.

BKL organiseerde het BKL Gala wederom in samenwerking met Peter Rijsenbrij Producties, met bijdragen van diverse sponsorende leden en met speciale dank aan AGORA Theater.

Bekijk hier de eerste sfeerfoto's.