BKL Compact Café

Op Valentijnsdag was er weer een BKL Compact Café, dit keer met het toepasselijke thema: De liefde voor jouw bedrijf en voor jezelf.

Na een hartelijke ontvangst door Manon Geerlings bij Resto van Harte werd de middag geleid door ondernemers Astrid van Ruiten (Op Goud Geluk) en Christi-Anne Bolsenbroek (Happy Hunt) Zij deelden hun ondernemersverhalen en met name de weg naar de passie die zij hebben voor hun vak. De balans tussen privé en zakelijk kwam ook ter sprake. Een herkenbaar onderwerp bleek voor de aanwezige 'Compacters'.  

De conclusies van de middag? Werk vanuit je hart en niet te hard zijn voor jezelf. Beloon jezelf voor alle kleine stapjes en overwinningen en plan ruimte voor jezelf in. Vanuit ontspanning ontstaat er groei! 

Er werd nog lang nagepraat met een drankje en hapje. 

Een paar keer per jaar organiseert BKL Compact het Compact Café voor kleinschalige lokale bedrijven, die groot denken en doen. In het Compact Café komen onderwerpen aan bod die jou als kleinschalige ondernemer op een diversiteit aan vlakken kunnen ondersteunen. Op dinsdag 23 mei is er weer een bijeenkomst. Het thema en locatie worden nog bekend gemaakt.