BKL Gala

Op de tweede zaterdag van januari wordt hét ondernemersfeest van Lelystad georganiseerd: het BKL Gala. Het BKL Gala is ieder jaar (nagenoeg) uitverkocht. De bezoekers kunnen genieten van een divers programma en zorgen zo samen voor een goed begin van het ondernemersjaar!

De BKL Trofee
Tijdens het BKL Gala wordt ieder jaar de BKL Trofee uitgereikt; deze trofee gaat naar de 'onderneming van het jaar'. Het doel van deze trofee is het stimuleren van ondernemingen en het bevorderen van vestigingsklimaat. De onderneming van het jaar zal, naast de BKL Trofee, gedurende het hele jaar ook speciale aandacht van het BKL bestuur en diverse media krijgen. Ook mag de winnaar van de BKL Trofee het bijbehorende logo een jaar lang gebruiken voor diverse uitingen.

De BKL Award
De BKL Award is speciaal bedacht voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst. Op deze manier is de ondernemersprijs ook voor kleinere bedrijven beter bereikbaar. De BKL Trofee Commissie is van mening dat er in Lelystad veel kwalitatief goede ondernemingen gevestigd zijn, die wellicht minder opvallen dan de 'grote' bedrijven, maar wél aan alle voorwaarden voldoen. Om deze bedrijven de waardering te geven die ze verdienen, is de BKL Award erbij gekomen. Net als de BKL Trofee, is dit een prijs om trots op te zijn.