Bericht

 • Op 14 maart was de “Dag van de 1000 voorbeelden”, een jaarlijks evenement waarin de voortgang van de landelijke Banenafspraak in beeld wordt gebracht. Het wordt georganiseerd in tal van plaatsen in Nederland, maar in Lelystad werd het wel heel groot aangepakt: met een Banenevenement en een Werkgeversconferentie op Lelystad Airport.

  lees meer
 • Donderdag 14 maart vonden maar liefst 800 werkzoekenden de weg naar Flevolands grootste banenbeurs ooit. Onder het motto “Vliegensvlug Naar Werk!” werden er 314 matches gerealiseerd, wat betekent dat deze werkzoekenden concreet uitzicht hebben op werk.

  lees meer
 • De Flevopenningen 2019 worden op 12 april 2019 bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse uitgereikt. Dat gebeurt tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Galadiner. Ook Uretek, winnaar van het BKL Gala 2019, maakt kans! De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. 

  lees meer
 • De gemeente Lelystad nodigt Lelystadse ondernemers van harte uit voor het Ondernemersontbijt 2019; dé gelegenheid om in gesprek te gaan met de gemeente en om jouw netwerk te versterken.

  lees meer
 • Op 27 februari jl. is een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Inclusief Gresbo Post uit Nunspeet en Concern voor Werk. Vanaf oktober 2018 werken beide partijen al samen. De bezorgers van Concern voor Werk zijn vanaf die tijd actief met de bezorging van zakelijke post in Lelystad. Na de startfase was het tijd om de samenwerking officieel te bekrachtigen door Gert-Jan Gerrits (Inclusief Gresbo) en Onno Vermooten (Concern voor Werk).

  lees meer
 • Een halfuurtje later dan gepland arriveerde de premier gisteravond in Almere. Op Windeheim Flevoland was de zaal al volgestroomd. Onder hen studenten van het Honours Programme die acht stellingen formuleerden die ze op Rutte mochten afvuren. Vragen gingen niet alleen over zaken als het leenstelsel en het klimaat, maar ook over de pijngrens van studenten én die van de minister-president zelf.

  lees meer
 • Sinds enkele maanden heeft Valerie Kross een baan bij Lelystad Airport in het kader van de Banenafspraak. Voorheen was Valerie een drukke en succesvolle onderneemster totdat gezondheidsproblemen daar verandering in brachten. Deze vormden een belemmering om haar bedrijf voort te zetten.

  lees meer
 • BKL leden zijn van harte uitgenodigd voor de officiële kick-off bijeenkomst van Energie Expertisecentrum Flevoland op donderdag 14 maart 2019.

  lees meer
 • Per 31 december 2019 expireren de lopende overeenkomsten inzake Dagbesteding (inclusief vervoer), Ondersteuning Thuis en Huishoudelijke Ondersteuning en daarom moeten er nieuwe overeenkomsten afgesloten worden. 

  lees meer
 • Op 20 maart is het weer zo ver: we mogen naar de stembus. Dit keer kiezen we de mensen die ons vertegenwoordigen in Provinciale Staten van Flevoland. Voor sommige mensen voelt de provincie als ‘ver van mijn bed show’. Maar de provincie is veel dichterbij dan je denkt.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb