Bericht

 • Op 21, 22 en 23 juni 2018 vindt Zoet Zee, Zilte Dromen plaats; een show met zang, dans & theater, opgevoerd door bekende en onbekende talenten uit Lelystad. Er is maar een beperkt aantal uitvoeringen, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn.

  lees meer
 • Op donderdag 31 mei wordt er van 06.30 tot 14.00 uur in Lelystad een fiets-event georganiseerd: Lelystad Fietst. Dit event is bedoeld voor alle werkgevers en werknemers in Lelystad en voor alle Lelystedelingen. Het gaat zowel om woon-werk als recreatief verkeer. Het event vindt plaats bij Mac3Park aan de Larserpoortweg 50 in Lelystad.

  lees meer
 • BKL leden zijn van harte uitgenodigd om op 29 mei tussen 17.00 en 17.30 uur bij de Algemene Ledenvergadering van VBA aan te sluiten, dat na afloop van de ALV zal plaatsvinden. Deze vergadering zal over de Floriade gaan. Aanmelden kan via de website.

  lees meer
 • De organisatiecommissie van de Nationale Oldtimerdag heeft in de voorbereiding op de 34e editie van de Nationale Oldtimerdag waar mogelijk gekeken naar lokale en regionale economische mogelijkheden. Onderdeel daarin is de samenwerking tussen het lokale bedrijfsleven en toeristisch-recreatieve activiteiten. Ook veel BKL leden zijn hierbij betrokken.

  lees meer
 • In het weekend van 11 en 12 mei hebben acht leerlingen van de SGL en Arcus samen meegedaan met de Young Solar Challenge. De leerlingen hebben een boot gebouwd die op zonne-energie vaart en streden het weekend onder de naam van Stichting Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL).

  lees meer
 • BKL leden zijn van harte uitgenodigd tijdens de Provada van 5 tot en met 7 juni op de stand van de Metropoolregio Amsterdam (MRA), stand 12.01. Hier worden aanwezigen bijgepraat over de projecten en ontwikkelingen in al onze regiogemeenten. De Provada 2018 vindt plaats in de RAI, in Amsterdam.

  lees meer
 • 'Lelystad Airport gaat door'!' prijkt sinds dinsdagochtend met grote letters op het hek voor Lelystad Airport. Met een smiley erachter. De voorstanders van de uitbreiding van Lelystad Airport zijn namelijk blij dat er schot in de zaak zit.

  lees meer
 • Op 26 april is BKL lid Tom Lansink benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en en Johan van Peperzeel werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De in 1892 ingestelde Orde van Oranje-Nassau heeft sinds 1996 zes graden. Voor een benoeming in de Orde van Oranje-Nassau komen personen in aanmerking die zich voor de samenleving bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt, waaronder Tom Lansink en Johan van Peperzeel.

  lees meer
 • Tijdens de Leerwerkverkiezing wordt bekendgemaakt wie met de titel beste Leerwerkbedrijf 2017 naar huis gaat. Wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner zullen de winnaars de titel en prijs overhandigen. Eén van de sprekers is Buck Juch, directeur Prevermo Groep BV en in Lelystad bekend als directeur van Fair Groep. Genomineerde bedrijven: Jamin Lelystad, Holland Composite, Micronic.

  lees meer
 • In de wereld van vandaag zijn plannen voor 12 maanden (of langer) vaak niet meer houdbaar. De praktijk wijst uit dat je na 6 maanden alweer aanpassingen moet doen op de uitgezette koers. Hoe houd je het overzicht? Wanneer stuur je bij? Hoe houd je je medewerkers aangesloten bij de steeds sneller opvolgende veranderingen? Met de Flevoland Business Versneller verdiep je in 6 praktische bijeenkomsten jouw vaardigheden als ondernemer én breng je versnelling aan in jouw eigen organisatie.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb