Bericht

 • Heynen Systems bestaat 40 jaar. Het bedrijf staat stil bij het jubileum èn bij de groei die de Lelystadse onderneming momenteel doormaakt. Hoe? Door middel van kunst van Aleksander Willemse.

  lees meer
 • Op zaterdag 2 juni 2018 is de Rabobank Omloop Flevoland. Een aantal BKL leden hebben het idee opgevat om vanuit de BKL mee te doen en meerdere bedrijven uit te dagen in beweging te komen. Bij voldoende interesse willen we vanuit de BKL meedoen aan dit event en speciaal voor leden een programma en deelname pakket samenstellen. 

  lees meer
 • Woensdag 7 maart kwam de BKL Maakgroep bijeen in de nieuwe loods van Uxem. Deze groep BKL ondernemers produceren in Lelystad en delen hun kennis en ervaringen vanuit het vak. Tijdens de meeting was een rondleiding in de nieuwe loods een onderdeel van het programma.

  lees meer
 • Wethouder John van den Heuvel heeft namens het college de felicitaties overgebracht aan directeur Thierry de Jager voor de nominatie van de Flevolandse Participatiepenning 2018. De Participatiepenning wordt voor de derde keer op 13 april uitgereikt tijdens de 14e editie van het Ondernemersgala van de stichting Flevopenningen in Zeewolde. Ook dit jaar zijn er zes maatschappelijk betrokken Flevolandse bedrijven genomineerd voor de Participatiepenning.

  lees meer
 • Musicalartieste en presentatrice Antje Monteiro gaat het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 presenteren. Het ondernemersevent wordt op vrijdag 13 april gehouden in De Ravelijn in Zeewolde. Het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Flevopenningen, Provincie Flevoland, Windesheim Flevoland, Flevoland Werkt!, Gemeente Zeewolde en VNO-NCW Midden. 

  lees meer
 • De combinatie leren en werken is erg belangrijk voor het behalen van een startkwalificatie om een beroepsopleiding te kunnen volgen. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde. Dit kan alleen met de medewerking van (leerwerk)bedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en uitzonderlijke talenten, organiseert het Lelystad Akkoord de Leerwerkverkiezing 2017.

  lees meer
 • Als bedrijf overtollig meubilair, apparatuur en materiaal beschikbaar stellen? De Lelystadse Uitdaging verbindt Lelystadse ondernemers en maatschappelijke organisaties en realiseert matches op het gebied van kennis, menskracht en materialen. Met de Spullenbank gaan ze de uitdaging aan om gebruikte spullen te matchen aan een sociaal maatschappelijk doel.

  lees meer
 • Op donderdag 22 februari was Bedrijfskring Lelystad te gast bij trofee winnaar Tanis Food Tec. Heel veel geïnteresseerden hadden zich op voorhand aangemeld. Vanwege het grote aantal bezoekers werd de groep in drieën gesplist.

  lees meer
 • De gemeente Lelystad heeft 4.450 m2 grond verkocht aan Van Peperzeel. Wethouder economische zaken Jop Fackeldey en algemeen directeur Johan van Peperzeel ondertekenden de koopovereenkomst in de buitenlucht met uitzicht op de grond waar de uitbreiding van Van Peperzeel gaat plaatsvinden.

  lees meer
 • Zestig studenten officemanagement associate degree van Windesheim Flevoland namen maandag 5 februari de bedrijfsprocessen bij Heynen Systems aan de Staalstraat in Lelystad onder de loep. ‘Ik wil graag de nieuwe generatie managers laten ervaren hoe leuk het is om een product te maken. Om daar betrokken bij te zijn’, zegt directeur Chris Heynen.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb