Aanmelding verkiezing beste leerwerkbedrijf en talent 2014 gestart

11/02/2015

Gemeente Lelystad organiseert de verkiezing van het beste leerwerkbedrijf en het talent van 2014. Op 11 maart 2015 worden tijdens een feestelijke bijeenkomst in het stadhuis het beste leerwerkbedrijf van Lelystad en het talent van Lelystad van 2014 bekendgemaakt. Hans van Breukelen geeft tijdens deze bijeenkomst een lezing. Beoogde leerwerkbedrijven en talenten kunnen tot uiterlijk 23 februari 2015 opgegeven worden.

Praktijkervaring

Lelystad stimuleert mensen om leren en werken te combineren. Het doel hiervan is het behalen van een startkwalificatie en vervolgens het volgen van een beroepsopleiding. Praktijkervaring opdoen is hierbij van onschatbare waarde. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. De gemeente vestigt hierop de aandacht door een leerwerkbedrijf in Lelystad te kiezen als beste leerwerkbedrijf 2014 en door uitzonderlijke talenten uit Lelystad in het zonnetje te zetten, vanwege hun bijzondere prestaties als beginnend beroepsbeoefenaar. Ook uit de talenten wordt een winnaar bekend gemaakt. Het kan hierbij ook gaan om mensen die op latere leeftijd een andere beroepsrichting hebben gekozen.

Aanmelden tot uiterlijk 23 februari 2015

Iedereen in Lelystad (inwoner of bedrijf) kan leerwerkbedrijven of talenten aanmelden:

Aanmeldingsformulier beste leerwerkbedrijf 2014
Aanmeldingsformulier beste talent 2014

Het talent moet in Lelystad wonen en kan alleen op voordracht van iemand anders als kandidaat worden aangemeld. Dit kan tot uiterlijk 23 februari 2015. De aanmeldingen worden vertrouwelijk behandeld. De jury bestaat uit John van den Heuvel (wethouder gemeente Lelystad), Elly van Wageningen (wethouder gemeente Lelystad), Jan Korf (hoofd afdeling Werk, Inkomen en Zorg) en Andries Greiner (voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad).

Kijk ook op de website van de gemeente Lelystad