Kandidaten nomineren Verkiezing Zakenvrouw van het Jaar 2015

04/03/2015

Voor de vierde achtereenvolgende keer organiseert het netwerk ook dit jaar de verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2015. Wie nog kandidaten wil voordragen voor de verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2015 heeft tot 13 april 2015 de tijd. 

Op donderdag 18 juni zijn we voor de feestelijke verkiezingsavond te gast in het Agora Theater in Lelystad.

Er zijn drie categorieën waarin ondernemende vrouwen genomineerd en gekozen worden; MKB, ZZP/ZP en de ondernemende manager.  

Sinds de start tijdens het ‘Winterevent’ zijn inmiddels al vijftig vrouwen voorgedragen.

De verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar richt zich op vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen: ondernemers die in Flevoland wonen en/of werken en ondernemende managers bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen, die op strategisch of beleidsniveau werkzaam zijn.

De winnaressen worden door een uiterst serieuze jury gekozen. De juryleden zijn Arthur Bouvy (Rabobank Almere), Margreet Horselenberg (burgemeester Lelystad), Gerry Boeve (ondernemer Lelystad) en Marion Wichard (oud-netwerk voorzitter).

Dit jaar kunnen de leden, die op de verkiezingsavond aanwezig zijn, zelf ook een stem uitbrengen. Er komt een publieksprijs waar alle genomineerden voor in aanmerking komen. Deze prijs hoeft dus niet beslist naar een van de winnaressen te gaan. Dit is dé kans om buiten de jury om jouw favoriete Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar een mooie prijs te laten winnen.

Blok daarom ook deze avond alvast in je agenda!!

Tot nu toe zijn er ongeveer 50 voordrachten ontvangen in de drie categorieën: ZZP/ZP, MKB en ondernemende manager.

Iedereen kan een kandidaat voor deze bijzondere titels voordragen. Kandidaten kunnen ook zichzelf aanmelden.

Mail de contactgegevens van jouw kandidaat (naam, telefoonnummer, emailadres) en je motivatie naar: info@flevolandsezakenvrouwen.nl