Inspiratiebijeenkomst over duurzame ontwikkeling in Lelystad: “Naar een stad in balans” op donderdag 2 april 2015 van 19:00 tot 22:30 uur

18/03/2015

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Lelystad in congrescentrum De Pijler. De avond begint met een vraaggesprek met prof. Zoeteman over de duurzaamheidsbenchmark Lelystad.

Hoe scoort Lelystad en waar kunnen we nog verbeteren? Marjan Minnesma (Urgenda) en Rinske van Noortwijk (GreenWish) nemen ons mee in hun visie op weg naar een duurzame samenleving. Wat kunnen we daar gezamenlijk concreet doen? In het derde blok staan stellingen over de weg die Lelystad qua duurzaamheid moet inslaan centraal. Wat vindt u belangrijk als het gaat om duurzaamheid? U kunt op een interactieve manier stemmen via uw smartphone waarbij de resultaten direct zichtbaar worden op het grote scherm. En er is volop ruimte voor discussie. De avond zal worden begeleid door Nederlandse meteorologe en televisiepresentatrice van het weer Helga van Leur.

Aanmelden kan via S.van.Vuure@lelystad.nl